Reply
Thread Tools
Posts: 1,852 | Thanked: 7,065 times | Joined on May 2010
#61
both scratchbox and madde cannot compile stratagus, stargus and wargus because they have old debhelper... autobuilder has new version which is needed, so testing is done by pushing package to extras-devel and belive that all is OK...

But I found some problems and you can see that I pushed 4 versions...
 
Posts: 90 | Thanked: 44 times | Joined on Aug 2010
#62
i can't install stargus, because i ve got another version of the cd ("bestseller series"); content of the cd:
autorun.inf
Installer Tome.mpq
Installer.ico
Starcraft (Windows).exe

any possibility of renaming/converting? or shall i "ask a friend"?
 
Posts: 1,852 | Thanked: 7,065 times | Joined on May 2010
#63
Now in Extras-Devel & Extras-Testing should be wokring version...

@sirpaul: can you try to copy file "Installer Tome.mpq" as INSTALL.EXE?
 

The Following 2 Users Say Thank You to pali For This Useful Post:
Applesaws's Avatar
Posts: 21 | Thanked: 11 times | Joined on Jan 2011
#64
Do we have to delete the data files extracted when installing the previous version if we want to upgrade? It took forever to extract the first time =/.
 
Posts: 1,852 | Thanked: 7,065 times | Joined on May 2010
#65
I think reextraction is not needed now. Anyway data are extracted to MyDocs/stratagus/stargus
 
Posts: 90 | Thanked: 44 times | Joined on Aug 2010
#66
Originally Posted by pali View Post
@sirpaul: can you try to copy file "Installer Tome.mpq" as INSTALL.EXE?
no, it does not work

i'll look wether i can find another version...
 
Posts: 32 | Thanked: 40 times | Joined on Sep 2011
#67
stargus 2.2.6-1maemo4~fremantle still segfaults, as soon as the map is loaded and the base gets visible.
 
Posts: 1,852 | Thanked: 7,065 times | Joined on May 2010
#68
try to start stargus from xterm
 
Posts: 32 | Thanked: 40 times | Joined on Sep 2011
#69
Originally Posted by pali View Post
try to start stargus from xterm
I did: "Segmentation fault". Does it work for you, or is it just me?
 
Posts: 131 | Thanked: 239 times | Joined on Feb 2012
#70
same problem here. I see the base and then "Segmentation fault".

I can also not change the map.
 
Reply

Tags
stargus, stratagus

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:22 PM.