Reply
Thread Tools
Schturman's Avatar
Posts: 4,727 | Thanked: 3,194 times | Joined on Jan 2010 @ Israel
#11
I Noticed that i also have this issue, don't know why, maybe from some tweak.. Maybe from tweak F, I need to check this..
 

The Following 2 Users Say Thank You to Schturman For This Useful Post:
Schturman's Avatar
Posts: 4,727 | Thanked: 3,194 times | Joined on Jan 2010 @ Israel
#12
OK, I found which file cause this problem, I will fix this in the next version of N9 QTweak..
 
Posts: 59 | Thanked: 3 times | Joined on Nov 2011 @ Finland
#13
Originally Posted by Schturman View Post
OK, I found which file cause this problem, I will fix this in the next version of N9 QTweak..

thanks a lot!
 
Posts: 64 | Thanked: 17 times | Joined on Sep 2010
#14
Wow i just realized that I've got this bug but I just used Qtweak as well!! it might be caused by it after all
 
F2thaK's Avatar
Posts: 4,364 | Thanked: 2,431 times | Joined on Jan 2010 @ Australia Mate
#15
I think this was caused by me?
 
Schturman's Avatar
Posts: 4,727 | Thanked: 3,194 times | Joined on Jan 2010 @ Israel
#16
 
Posts: 64 | Thanked: 17 times | Joined on Sep 2010
#17
Originally Posted by Schturman View Post
Fixed...
where is the fix?
 
Schturman's Avatar
Posts: 4,727 | Thanked: 3,194 times | Joined on Jan 2010 @ Israel
#18
Originally Posted by Mada22009 View Post
where is the fix?
New version in the first post...
 
Posts: 179 | Thanked: 108 times | Joined on Dec 2011 @ Bangalore
#19
I dont know if you noticed but you can still see the time right at the top...

(Its still a bug but that makes it an unnecessary... they might as well just remove the clock from the bottom bit...
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 15:51.