Reply
Thread Tools
Posts: 138 | Thanked: 100 times | Joined on Oct 2011
#21
Sat_Help, can you take it to Nokia Care & ask them to install the filmware for you? Or the Nokia Store/Dealer that you bought it from - In my country it's free to update if it's purchased at the Nokia Dealer (not talking about Nokia Care) & they open at night & weekends. Assuming you're in a country where N9 is released, they should be able to do it.

You trying to troubleshoot by yourself may cause more problems

Last edited by eaglehelang; 2012-03-31 at 09:23.
 
Posts: 82 | Thanked: 7 times | Joined on Oct 2011
#22
go to nokia care and Get a new one, dont tell them truth what you do to your phone.
 
Posts: 20 | Thanked: 0 times | Joined on Mar 2012
#23
you dont know what is upper n9 flash file in version 30 ?
 
Posts: 130 | Thanked: 16 times | Joined on Dec 2011
#24
Try to download the image again. It may be corrupted. And also restart your system. I dont know sometimes I am having those errors when flashing but restarting my computer/redownloading image fixes it.
 
Posts: 20 | Thanked: 0 times | Joined on Mar 2012
#25
wiche image ?
autralian ?

Last edited by sat_help; 2012-03-31 at 18:43.
 
Posts: 648 | Thanked: 648 times | Joined on Oct 2011
#26
Originally Posted by sat_help View Post
you dont know what is upper n9 flash file in version 30 ?
You have already flashed the latest version (PR1.2) and as you already know downgrade is disallowed. Unless you want to wait for PR1.3 take it to Nokia care and let them fix it for you.
 

The Following User Says Thank You to SamGan For This Useful Post:
Posts: 20 | Thanked: 0 times | Joined on Mar 2012
#27
not yet solution for me ?

My N9............
 
Posts: 1,010 | Thanked: 2,142 times | Joined on Jan 2012 @ Finland
#28
people should just read the flashing thread and not ask questions that are already answered there

sudo ./flasher --erase-user-data=secure -f -F DFL61_HARMATTAN_30.2012.07-1.523.2_PR_LEGACY_523_ARM_RM-696_PRD_signed.bin -F [emmc_contentfile].bin -R

most likely you have forgotten to flash emmc file if phone only vibrates.
 

The Following User Says Thank You to rainisto For This Useful Post:
Posts: 20 | Thanked: 0 times | Joined on Mar 2012
#29
flash with this comand ...

flasher.exe --erase-user-data=secure -f -F DFL61_HARMATTAN_30.2012.07-1.523.2_PR_LEGACY_523_ARM_RM-696_PRD_signed.bin -F DFL61_HARMATTAN_30.2012.07-1.SEAP_EMMC_SEAP.bin -R

but my n9 is just Vibra....
why.......
 
Posts: 1,010 | Thanked: 2,142 times | Joined on Jan 2012 @ Finland
#30
Originally Posted by sat_help View Post
flash with this comand ...

flasher.exe --erase-user-data=secure -f -F DFL61_HARMATTAN_30.2012.07-1.523.2_PR_LEGACY_523_ARM_RM-696_PRD_signed.bin -F DFL61_HARMATTAN_30.2012.07-1.SEAP_EMMC_SEAP.bin -R

but my n9 is just Vibra....
why.......
It that flash command was successfull and took some 10+ minutes, then you might have just bricked your device by flashing wrong variant (which didnt match your phones variant) to your phone. Nothing that you can do other than wait for next possible PR release or nokia care.

Last edited by rainisto; 2012-04-26 at 10:22.
 

The Following User Says Thank You to rainisto For This Useful Post:
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 21:43.