Reply
Thread Tools
Posts: 116 | Thanked: 86 times | Joined on Feb 2012
#11
Mine does this sometimes, but not always. Haven't been able to figure out what causes it. Also, I am not sure if this has always been the case, but the charging indicator on the screen does not switch positions. This only happens if I charge when my N9 is switched off. If I charge it while it is switched on, it the charging indicator switches position.

Can anyone clarify this for me?
 
Posts: 20 | Thanked: 30 times | Joined on Oct 2009
#12
Originally Posted by celestialguy View Post
Whenever I turned my phone off and charge it via AC adapter or computer it always turn itself back on and charges. Does anyone else have this issue and is there anyway to fix this? My N9 16GB started acting like this after the PR1.2 update.
I have the same issue with my N9 while my wifes phone acts as its supposed to be (i.e. after the battery runs dead / has been powered off and the phone is put on the charger it starts act dead mode without powering it on). Now my N9 powers on and I wonder how can I fix it permanently without reflashing the whole thing?

Any clues?

Best regards,
Nek
 
Posts: 13 | Thanked: 7 times | Joined on Feb 2013 @ Brazil
#13
Mine is running PR 1.3 ( N950 ). I did a reflash and it is Ok, untiI I enable the developer mode. I think the problem is the developer mode.Turning the developer mode doesn' t help. needs another reflash.
 
qwazix's Avatar
Moderator | Posts: 2,621 | Thanked: 5,395 times | Joined on Jan 2010
#14
Turning off developer mode does not uninstall the things developer mode installed. It just turns off the mode. You can uninstall some of those things before turning it off, however.
__________________
Proud coding competition 2012 winner: ρcam
My other apps: speedcrunch N9 N900 Jolla contactlaunch timenow

Nemo UX blog: Grog
My website: qwazix.com
My job: oob
 
Posts: 13 | Thanked: 7 times | Joined on Feb 2013 @ Brazil
#15
Originally Posted by qwazix View Post
Turning off developer mode does not uninstall the things developer mode installed. It just turns off the mode. You can uninstall some of those things before turning it off, however.
You are correct. But the problem is detect what file of developer mode is causing this problem. If someone can help ....
 
qwazix's Avatar
Moderator | Posts: 2,621 | Thanked: 5,395 times | Joined on Jan 2010
#16
See this post, it might help http://talk.maemo.org/showpost.php?p...31&postcount=2
__________________
Proud coding competition 2012 winner: ρcam
My other apps: speedcrunch N9 N900 Jolla contactlaunch timenow

Nemo UX blog: Grog
My website: qwazix.com
My job: oob
 
Callum.Brierly's Avatar
Posts: 57 | Thanked: 32 times | Joined on Dec 2012 @ St Helens, England.
#17
The terminal says 'init: not found'
what should I do?
 
Posts: 133 | Thanked: 121 times | Joined on Oct 2012 @ Devon, England
#18
Originally Posted by Callum.Brierly View Post
The terminal says 'init: not found'
what should I do?
init is in /sbin, which isn't in user's $PATH by default.

/sbin/init should work the same.
 

The Following User Says Thank You to Eztran For This Useful Post:
Posts: 333 | Thanked: 273 times | Joined on Sep 2012 @ Trento, Italy
#19
Hi guys, I'm not sure how to use the init 5 command... If I plug the charger the phone turns itself on, then when it's ready I should open terminal and type as root "init 5" and the phone will go to charging mode (battery icon only) right? After that the behaviour of the phone will be normal or should I do something else? Thanks!
__________________
Petition to get bug fixing for N9:
http://www.change.org/en-GB/petition...g-for-nokia-n9
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:03.