Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 42 | Thanked: 110 times | Joined on Oct 2010 @ Italy
#91
Originally Posted by psycon View Post
my bad, was missing zenity....


got it working.. noticed a bug, beacon flood fails when SSID has a space in it.
I know that bug and fix it in next version

thanks for testing
 

The Following User Says Thank You to Red_Fox For This Useful Post:
Posts: 16 | Thanked: 8 times | Joined on Feb 2012
#92
no prob. thanks for making the script.

request - can you make an alternative beacon flood that generates random SSIDs as well instead of cloning a target.
 
Posts: 43 | Thanked: 16 times | Joined on Mar 2010
#93
Originally Posted by Red_Fox View Post
I know that bug and fix it in next version

thanks for testing
WOW this script just gets better and better!!

i can see this script going places as one of the ultimate n900 security must haves! keep up the good work.
 
Posts: 43 | Thanked: 16 times | Joined on Mar 2010
#94
Originally Posted by psycon View Post
no prob. thanks for making the script.

request - can you make an alternative beacon flood that generates random SSIDs as well instead of cloning a target.
Yes this would be excellent!
 
Posts: 241 | Thanked: 226 times | Joined on Jun 2011
#95
Hi everybody...
hope this could help... Firstly, this script is amazing in its simplicity... Thanks Red_Fox !!! I was having a problem with the "code" since ThePurge always return me a "sleep: invalid number "1s" everytime i tried an attack. Despite the first option to load drivers and set mac doesn't work, almost everything else works fine... I still could search and save APs and Clients but when i was trying perform an attack, everything that i got was a "sleep" error
I'm just a noob but figured out if the "s" couldn't be the problem (I use only the stock busybox). Then, tested "sleep 1s" on x-term e got the same error. So, i just remove each "s" of each sleep command of the code e now everything is fine . Works like charm !!! That's it.
Forgive me about the terrible english...

Edit: had to reboot to stop some unidentified process that was eating my battery and fake hostname still there... Searching for solution...
Edit2: as fas as i understood the scrip, it don't restore the original hostname. So i change it manuallly...
And the process that was draining battery was using wl12xx and i couldn't killed it even with kill -9 or anything. Only reboot brings device back to normal state. I was searching and findout an ancient bug with wl12xx that makes a full battery empty in 6 hours without big cpu activity. http://test.maemo.org/testzilla/show_bug.cgi?id=6615
Seens like it stays permanently searching an wifi AP. But, like i sad before, i'm just a noob and don't have the skills to analise more deeply. If i could help with a log or anything is just to ask.
Thanks a lot guys.

Last edited by saponga; 2012-04-13 at 14:55.
 
Posts: 615 | Thanked: 331 times | Joined on Mar 2011
#96
I always get this , it loads drivers sucesfully .
Attached Images
 
__________________
N9 and N900 , the beauty and the beast
 
Posts: 615 | Thanked: 331 times | Joined on Mar 2011
#97
Can this be ported or used on N9 ?
__________________
N9 and N900 , the beauty and the beast
 

The Following User Says Thank You to Dragoss91 For This Useful Post:
Posts: 1,678 | Thanked: 3,662 times | Joined on Jan 2011
#98
Originally Posted by Dragoss91 View Post
Can this be ported or used on N9 ?
nope.

__________
__________________
N900: One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
 
Posts: 43 | Thanked: 16 times | Joined on Mar 2010
#99
Originally Posted by Dragoss91 View Post
I always get this , it loads drivers sucesfully .
have you installed the following :

mdk3
zenity
injection driver
aircrack-ng (aireplay-ng)
macchanger

if so, i recommend reinstalling mdk3 and zenity
 

The Following User Says Thank You to shockingfm For This Useful Post:
Posts: 615 | Thanked: 331 times | Joined on Mar 2011
#100
Originally Posted by shockingfm View Post
have you installed the following :

mdk3
zenity
injection driver
aircrack-ng (aireplay-ng)
macchanger

if so, i recommend reinstalling mdk3 and zenity
I had them all installed but I reinstalled mdk3 and zenity and all works like a charm now . I tested it on my wifi , it really works , I was connected with n9 and it could not load any page while flooding with n900 .

One question ? Is it possible to make something to just disconnect all clients of a wifi network ?
__________________
N9 and N900 , the beauty and the beast

Last edited by Dragoss91; 2012-04-13 at 20:47.
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 23:36.