Reply
Thread Tools
ibrakalifa's Avatar
Posts: 1,414 | Thanked: 791 times | Joined on Dec 2011 @ Harmattan
#751
i change it to mobile mode, but always get desktop mode when opening tsb from opera
__________________
~$
~#
 
Schturman's Avatar
Posts: 4,762 | Thanked: 3,218 times | Joined on Jan 2010 @ Israel
#752
Originally Posted by ibrakalifa View Post
i change it to mobile mode, but always get desktop mode when opening tsb from opera
What is TSB ? Maybe it's should work like that.. What about other sites ? Do you tried restore tweaks and check if opera work in mobile mode in your tsb site?
 
ibrakalifa's Avatar
Posts: 1,414 | Thanked: 791 times | Joined on Dec 2011 @ Harmattan
#753
I mean tab, typo sorry, its always desktop version, no matter how i changevthe setting, i did a restore and its still stuck like this
__________________
~$
~#
 
Schturman's Avatar
Posts: 4,762 | Thanked: 3,218 times | Joined on Jan 2010 @ Israel
#754
Try to restore tweak, reboot, check if this help.. If no, uninstall and reinstall opera.. More than that I do not know what you can do...
 
Schturman's Avatar
Posts: 4,762 | Thanked: 3,218 times | Joined on Jan 2010 @ Israel
#755
Loginin, Can you try something for me..
1. restore original libsysuid-screenlock-nokia.css file
2. Apply you LPS info screen from application itself
3. Apply Tweak A-3 and check you lock screen. From what you wrote, you will see info screen of LPS cut. Am I right ?
4. Go to Tweak F, option 2. You can skip all question (just press enter) until the two last:
1. Size of oplogo - first number (def. 12): - here write 45, then press enter
2. Size of oplogo - second number (def. 12): - here write 10, then press enter.

5. At the end it will ask you: Choose F for fix or R for Refresh or Enter for exit: - just type R, then press enter. This will refresh your lockscreen. Now check your LPS info on the lockscreen..
I think it should to work...
 

The Following User Says Thank You to Schturman For This Useful Post:
Posts: 52 | Thanked: 12 times | Joined on Mar 2012 @ Novosibirsk, Russia
#756
Schturman, done. Works like a charm, thanks! It is easier than copying manually.
 

The Following User Says Thank You to Loginin For This Useful Post:
Schturman's Avatar
Posts: 4,762 | Thanked: 3,218 times | Joined on Jan 2010 @ Israel
#757
Originally Posted by Loginin View Post
Schturman, done. Works like a charm, thanks! It is easier than copying manually.
Good.. I will add this instruction to the first post and PDF file in the next version..
 
Posts: 99 | Thanked: 13 times | Joined on Mar 2011
#758
@Schturman can you tell me where is the config of notification bar (battery, operator, time,...)?
 
flotron's Avatar
Posts: 417 | Thanked: 484 times | Joined on Jan 2012 @ Argentina
#759
its a pity that nokia put icons in png and not in svg because when you resize bigger they distort
 
Schturman's Avatar
Posts: 4,762 | Thanked: 3,218 times | Joined on Jan 2010 @ Israel
#760
Originally Posted by accountvip View Post
@Schturman can you tell me where is the config of notification bar (battery, operator, time,...)?
Try see in this folder:
/usr/share/themes/base/meegotouch/sysuid
 

The Following User Says Thank You to Schturman For This Useful Post:
Reply

Tags
hebrew vkb, n9 qtweak, n9 quick tweak, n9 quicktweak, root-ssh

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:22.