Reply
Thread Tools
Posts: 1,461 | Thanked: 1,889 times | Joined on Feb 2008 @ Edmonton, AB
#201
cat /proc/opptimizer
it's the last thing it says
__________________
 
Posts: 362 | Thanked: 182 times | Joined on Sep 2010
#202
v1.3 thanks
 
Posts: 29 | Thanked: 22 times | Joined on Apr 2012
#203
~30 hours after applying 1,3Ghz oc and still stable, no problems whatsoever. Keep the faith people!
 
Posts: 1,461 | Thanked: 1,889 times | Joined on Feb 2008 @ Edmonton, AB
#204
i just put a new version that has one fix -- basically if you are decreasing the speed it changes the speed before changing the voltage.
it should help with crashing, but i accidentally coded it backwards and it didn't crash for me like that either. The crashing could also have been a timing issue which i've fixed by complicating things, so YMMV.

(let me know how it works for you)
__________________

Last edited by Creamy Goodness; 2012-04-14 at 01:37.
 
Posts: 1,461 | Thanked: 1,889 times | Joined on Feb 2008 @ Edmonton, AB
#205
Originally Posted by handyAndy View Post
~30 hours after applying 1,3Ghz oc and still stable, no problems whatsoever. Keep the faith people!
That's good... I would expect the chip to become damaged after a period of months though. You might find it needs more voltage at lower clocks too soon
__________________
 
Posts: 29 | Thanked: 22 times | Joined on Apr 2012
#206
Originally Posted by Creamy Goodness View Post
That's good... I would expect the chip to become damaged after a period of months though. You might find it needs more voltage at lower clocks too soon
So are you suggesting me to change my settings? how about the guy whos running it at 1,35Ghz?
 
Posts: 615 | Thanked: 332 times | Joined on Mar 2011
#207
Originally Posted by handyAndy View Post
So are you suggesting me to change my settings? how about the guy whos running it at 1,35Ghz?
Mine is running at 1350mhz for +12 hours , no lag/freeze/reboot so far , everything works fine .

I don't think the chip would get damaged at these frequencies , my N900 runs at 1ghz for almost a year and nothing has changed . That is +400mhz on a 600mhz chip , I don't think +350 on a 1000mhz chip could damage anything since they are such similar .
__________________
N9 and N900 , the beauty and the beast

Last edited by Dragoss91; 2012-04-14 at 08:46.
 
Posts: 615 | Thanked: 332 times | Joined on Mar 2011
#208
Originally Posted by Dragoss91 View Post
I've took files of amandalam and modified them a bit , also removed 1.1ghz oc profile .

Installing procedure is same , copy usr and opt in the root of N9 then execute this command :

chmod +x /opt/overclock/*

Description of files :

1GHz default profile , smartreflex enabled
1.2GHz + smartreflex disabled
1.3GHz + smartreflex disabled (Better don't try this , it's pretty unstable)
I changed them a bit since I got voltage control working , the new description is this :

1Ghz - 1000mhz , no more smartreflex involved because I always get instant reboot when I press on 1Ghz icon .
1.2Ghz - 1200mhz , no SR , up threshold set to 75 and default voltage
1.3Ghz - 1300Mhz , no SR , up threshold set to 75 and 1387500 voltage
EnableSR - as title says
DisableSR - ........... potato

Installing procedure is same as in my quoted post .

Download : http://www.mediafire.com/?t61y58avdyo7ob1
__________________
N9 and N900 , the beauty and the beast

Last edited by Dragoss91; 2012-04-14 at 09:39.
 

The Following 2 Users Say Thank You to Dragoss91 For This Useful Post:
Posts: 145 | Thanked: 29 times | Joined on Dec 2011
#209
Originally Posted by Dragoss91 View Post
I changed them a bit since I got voltage control working , the new description is this :

1Ghz - 1000mhz , no more smartreflex involved because I always get instant reboot when I press on 1Ghz icon .
1.2Ghz - 1200mhz , no SR , up threshold set to 75 and default voltage
1.3Ghz - 1300Mhz , no SR , up threshold set to 75 and 1387500 voltage
EnableSR - as title says
DisableSR - ........... potato

Installing procedure is same as in my quoted post .

Download : http://www.mediafire.com/?t61y58avdyo7ob1
Hi Dragoss91.
The function oc1300 no work , only oc1200.. Please changer after
 
Posts: 362 | Thanked: 182 times | Joined on Sep 2010
#210
Tried the modules in nitdroid (with help from E-yes) and they worked fine
antutu Benchmark
1ghz : score 590
1.1ghz : score 687
Pretty Good increase for 100 mhz overclock

Last edited by Sniper_swe; 2012-04-14 at 14:31.
 

The Following 2 Users Say Thank You to Sniper_swe For This Useful Post:
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:29.