Posts: 1,176 | Thanked: 626 times | Joined on Dec 2010
#311
Ah i forgot that even with using linux daily lol

damn didnt fix the error something with /bin/sh is causing problems with configure hmmm it seems that preenv doesn't want to compile

Last edited by m4r0v3r; 2012-04-14 at 19:00.
 
nieldk's Avatar
Posts: 1,411 | Thanked: 2,038 times | Joined on Nov 2010
#312
Originally Posted by m4r0v3r View Post
Ah i forgot that even with using linux daily lol

damn didnt fix the error something with /bin/sh is causing problems with configure hmmm it seems that preenv doesn't want to compile
are you trying to run ./configure from somwhere in MyDocs?
That might do this, as fat system doesnt support permissions.
try from some other position, like /home/user/
 
Posts: 1,176 | Thanked: 626 times | Joined on Dec 2010
#313
Originally Posted by nieldk View Post
are you trying to run ./configure from somwhere in MyDocs?
That might do this, as fat system doesnt support permissions.
try from some other position, like /home/user/
ah that might be causing the issue thankyou i'll try it now

same error

error on my computer too

make -C "libstub" all
make[1]: Entering directory `/home/martin/Desktop/preenv-0.1.6/libstub'
make[1]: Nothing to be done for `all'.
make[1]: Leaving directory `/home/martin/Desktop/preenv-0.1.6/libstub'
make -C "libpng" all
make[1]: Entering directory `/home/martin/Desktop/preenv-0.1.6/libpng'
cd "libpng-1.2.44" && ./configure --prefix=/usr
/bin/sh: ./configure: Permission denied
make[1]: *** [libpng-1.2.44/config.status] Error 126
make[1]: Leaving directory `/home/martin/Desktop/preenv-0.1.6/libpng'
make: *** [libpng] Error 2
seems like it's not my phone

Last edited by m4r0v3r; 2012-04-14 at 20:54.
 
nieldk's Avatar
Posts: 1,411 | Thanked: 2,038 times | Joined on Nov 2010
#314
Originally Posted by m4r0v3r View Post
ah that might be causing the issue thankyou i'll try it now

same error

error on my computer too



seems like it's not my phone
the permissions for the scripts are important.
If permissions are for "user", even root will not be allowed to execute.
Try to run ./configure as user, not root.
 
Posts: 538 | Thanked: 367 times | Joined on Jul 2010 @ Brittany, France
#315
I'm in open mode since this morning and I realize that Nokia Suite won't connect me to the Internet using the 3G connection through USB (since then, I connected everyday with USB tethering through Nokia Suite). Wifi tethering using the Wifi hotspot application still works. Is this related to open mode? Any workaround?
 
Posts: 77 | Thanked: 42 times | Joined on Oct 2011 @ Sofia, Bulgaria
#316
Does PR 1.3 update the kernel? If yes, when can se expect sources and an openmode kernel?
 
javispedro's Avatar
Posts: 2,074 | Thanked: 3,954 times | Joined on Jan 2009 @ Barcelona
#317
I will try and ask for sources today. (EDIT: Done) Shipping will take a few weeks though.

No idea RE kernel, feel free to try.

Last edited by javispedro; 2012-07-03 at 14:24.
 

The Following 5 Users Say Thank You to javispedro For This Useful Post:
nieldk's Avatar
Posts: 1,411 | Thanked: 2,038 times | Joined on Nov 2010
#318
Originally Posted by javispedro View Post
I will try and ask for sources today. (EDIT: Done) Shipping will take a few weeks though.

No idea RE kernel, feel free to try.
Kernel is now 2.6.32.54
So, yes, kernel is updated and you loose open-mode. This is propably easily patched once we get kernel sources, but no go until then
 

The Following 4 Users Say Thank You to nieldk For This Useful Post:
Posts: 24 | Thanked: 24 times | Joined on Dec 2011
#319
seems @joerg_rw is already there:

http://maemo.cloud-7.de/HARM/N9/1.3/openmode-kernel/
 

The Following 6 Users Say Thank You to kiiwii For This Useful Post:
Posts: 17 | Thanked: 7 times | Joined on May 2011
#320
So anyone tried this kernel yet?
 
Reply

Tags
aegis, open kinda

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:32.