Reply
Thread Tools
ibrakalifa's Avatar
Posts: 1,411 | Thanked: 784 times | Joined on Dec 2011 @ Harmattan
#31
still no icon after reboot
__________________
~$
~#
 
Posts: 362 | Thanked: 181 times | Joined on Sep 2010
#32
Originally Posted by ibrakalifa View Post
still no icon after reboot
ibrakalifa. Your not gonna find an icon on the homwscreen because there shouldnt be one. Go to for exampel video app long press on a video and choose share. Then at the bottom you will find push up
 

The Following User Says Thank You to Sniper_swe For This Useful Post:
ibrakalifa's Avatar
Posts: 1,411 | Thanked: 784 times | Joined on Dec 2011 @ Harmattan
#33
ah, my bad, thx my friend
__________________
~$
~#
 
Posts: 107 | Thanked: 178 times | Joined on Feb 2012
#34
Originally Posted by Sniper_swe View Post
ibrakalifa. Your not gonna find an icon on the homwscreen because there shouldnt be one. Go to for exampel video app long press on a video and choose share. Then at the bottom you will find push up
Yeah, Nokia Q&A was confused about that as well.
 
Posts: 107 | Thanked: 178 times | Joined on Feb 2012
#35
Originally Posted by toxaris View Post
Cool, port to N900 too
I don't have access to a fremantle device.
 
Posts: 49 | Thanked: 31 times | Joined on Feb 2012
#36
after updating to 2.2-2 my icon went missing
 
Posts: 424 | Thanked: 194 times | Joined on Mar 2010 @ Sweden
#37
Originally Posted by phako View Post
I don't have access to a fremantle device.
too bad.
Let hope someone else can do that then
 
Posts: 423 | Thanked: 708 times | Joined on Jan 2010 @ France
#38
Originally Posted by abuli View Post
after updating to 2.2-2 my icon went missing
Same problem on my side ...

I have a red square in place of the icon.

A++

EDIT !!! EDIT !!!

After checking, I have the version 0.2.1-1 installed.

To update, I have get this version : 0.2.2-1

BUT !!! Even with this version, the I have a red square in place of the icon after rebooting ...

Hope it help.

Last edited by colin.stephane; 05-14-2012 at 05:36 PM. Reason: Keep bugging ...
 
Posts: 338 | Thanked: 104 times | Joined on Mar 2012 @ Ohio
#39
Originally Posted by abuli View Post
after updating to 2.2-2 my icon went missing
reboot fixed it for me.
 
The Best Isaac's Avatar
Posts: 95 | Thanked: 156 times | Joined on Jan 2012 @ Germany
#40
Where do you get version 0.2.2-2 anyway?

EDIT:
Originally Posted by colin.stephane View Post
To update, I have get this version : 0.2.2-1
Thanks for the link. I tried this version and have the same problem. No icon, even after reboot.

Last edited by The Best Isaac; 05-14-2012 at 05:53 PM.
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:34 PM.