Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 37 | Thanked: 3 times | Joined on Sep 2011
#371
Suomen ja Norjan topokartat toimivat (N900), mutta Ruotsi ei. Ovatko he mahdollisesti muuttaneet jotain osoitteessa?
 
Posts: 223 | Thanked: 318 times | Joined on Dec 2010
#372
Originally Posted by Tarmo View Post
Suomen ja Norjan topokartat toimivat (N900), mutta Ruotsi ei. Ovatko he mahdollisesti muuttaneet jotain osoitteessa?
Näemmä poistaneet "kd:"-etuliitteet layereistä. wms_settings.ini:stä ja map_settings.ini:stä kun poistaa layerien nimien alusta "kd:":t (eli esim. layer\1\name=kd:oversiktskartan muotoon layer\1\name=oversiktskartan) niin pitäis lähteä toimimaan.
 

The Following User Says Thank You to orava For This Useful Post:
Posts: 26 | Thanked: 7 times | Joined on Dec 2011
#373
open track has some problem, track will open but it will disapear after few minutes

Last edited by oulu; 03-08-2012 at 01:37 PM.
 

The Following User Says Thank You to oulu For This Useful Post:
Posts: 12 | Thanked: 4 times | Joined on Nov 2011
#374
tuo muinaismuisto layeri ei tunnu toimaavan..
settingsit on kopsattu tästä viestistä


voiko yhden layerin määritellä näyttämään useamman layerin tiedot?

siis vaikka museo layeri näyttäis muinaismuistot ja muinaismuistoalueet samassa...

terv. historiasta kiinnostunut.
 
Posts: 223 | Thanked: 318 times | Joined on Dec 2010
#375
Originally Posted by tohveli View Post
tuo muinaismuisto layeri ei tunnu toimaavan..
settingsit on kopsattu tästä viestistä


voiko yhden layerin määritellä näyttämään useamman layerin tiedot?

siis vaikka museo layeri näyttäis muinaismuistot ja muinaismuistoalueet samassa...

terv. historiasta kiinnostunut.
Näyttää olevan wms_setting.ini:ssä ton layerin ([kartta.nba.fi-arcgis-services-WMS-MVWMS-MapServer-WMSServer] kohdan alta löytyvän) maxx- ja maxy-asetukset nollia eli ne kun vaihdat esim.
layer\1\maxx=1024000
layer\1\maxy=8192000
niin pitäs toimia.

Samaan layeriin saa näkymään useamman layerin tiedot (ainakin jossain tapauksissa). Esim. muinaismuistot ja muinaismuistoalueet saat samaan layeriin, kun lisäät wms_settings.ini:in seuraavan layerin
Code:
layer\2\name="1,3"
layer\2\title=Muinaisj%E4%E4nn%F6salueet ja muinaisj%E4%E4nn%F6kset
layer\2\epsg=3067
layer\2\scaleHintMin=0.7071067812
layer\2\scaleHintMax=14.1421356238
layer\2\imageFormat=image/png
layer\2\minx=0
layer\2\miny=5376000
layer\2\maxx=1024000
layer\2\maxy=8192000
ja muutat layer\size=2. Ja map_settings.ini:in lisäät uuden layerin:
Code:
[Muinaisj%E4%E4nn%F6salueet%20ja%20muinaisj%E4%E4nn%F6kset]
type=layer
epsg=3067
layer\1\name="1,3"
layer\1\wms=kartta.nba.fi-arcgis-services-WMS-MVWMS-MapServer-WMSServer
layer\1\scales=0.7071067812, 1.4142135624, 2.8284271248, 5.6568542495, 14.1421356238
layer\size=1
 

The Following User Says Thank You to orava For This Useful Post:
Posts: 12 | Thanked: 4 times | Joined on Nov 2011
#376
Thanks!
\o/
 
Posts: 37 | Thanked: 3 times | Joined on Sep 2011
#377
Suomen topokartat eivät taas toimi N900 puhelimessa eikä windows versiossa. Onkohan taas tehty jotain muutosta vai onko vain tilapäinen häiriö?
 
Posts: 12 | Thanked: 4 times | Joined on Nov 2011
#378
tais olla tilapäinen häiriö, hyvin tuntuu toimaavan.
 
Posts: 8 | Thanked: 9 times | Joined on Apr 2012 @ Kerava
#379
Thank you for very efficient, battery friendly, quickly fix finding application.

I used it frequently last week when I was back-country-skiing at Lapland. This experience made me to suggest two further features:

1) Automatic saving a track: one reason I used Mapsi was to record the hikes we made (for uploading them later to Everytrail). After the longest and finest of them I was so tired that I managed to close the application before saving the track. :-(

2) Track also height/elevation information. Although the GPS is not very precise in this respect, hiking at mountains makes this information fun to explore afterwards.

A manual would be an asset. (This could be crowd-sourced.) It is too hard to browse this topic using almost nonexistent signal.

Best regards,

Antti
 

The Following 2 Users Say Thank You to ripatti For This Useful Post:
Posts: 37 | Thanked: 3 times | Joined on Sep 2011
#380
Yritin saada Mapsi versiota 4.0.0 toimimaan world OSM wms kartoilla käyttäen settings tiedostoja (01-20-12 #286). Ilmeisesti serveriä ei enää löydy tuosta Ip-osoitteesta?
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:42 PM.