Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 131 | Thanked: 43 times | Joined on Nov 2011
#261
Same here:

with KP50 I cannot get BlessN900 working, although should be an fcam drivers issue, considering that fcamera and hdrcapture are not working too... nor the standard camera works..

unistalling all fcam related software made stock camera work again... any ideas to get fcam drivers working with kp50?
 
Posts: 1,373 | Thanked: 2,071 times | Joined on Nov 2009 @ Dublin, Ireland
#262
Reinstall fcam-drivers from Extras Devel to fix the problem.
 

The Following User Says Thank You to ivgalvez For This Useful Post:
Posts: 131 | Thanked: 43 times | Joined on Nov 2011
#263
I'll give it a try, thanks!

Edit: working again!

Last edited by enne30; 05-01-2012 at 06:32 AM.
 
Scottlfa's Avatar
Posts: 124 | Thanked: 38 times | Joined on Feb 2010 @ Gaffney, South Carolina, USA
#264
Originally Posted by trigaum View Post
Anyone got problems with KP49?
My blessn900 is crashing after take a picture.
Can someone help?
I do, my camera's both fail and close. Remove blessn900 and fcam-drivers - camera works fine. Running kp49 because multiboot works with it and i like backupmenu. It worked with kp50 just fine [fcam that is] but does not seem to work with kp49. Is there a way to fix this?
__________________
Need more apps for the N900?
Qole's Easy Debian lets you choose from some 25,000 precompiled packages running safely on top of Maemo!
 
Posts: 6 | Thanked: 1 time | Joined on Jun 2010
#265
As this seems to be the big blessn900-thread I want to put my question here:
blessn900 (latest version) works on my phone only as root-user.
When I start it as user "user" it returns a segmentation fault (on command line). When starting it as root it works just fine. Probably a matter of access-rights I guess ...
any ideas?
stepahn
 
Posts: 115 | Thanked: 95 times | Joined on Aug 2011 @ Jakarta, Indonesia
#266
Originally Posted by stephan0h View Post
As this seems to be the big blessn900-thread I want to put my question here:
blessn900 (latest version) works on my phone only as root-user.
When I start it as user "user" it returns a segmentation fault (on command line). When starting it as root it works just fine. Probably a matter of access-rights I guess ...
any ideas?
stepahn
My thread:

http://talk.maemo.org/showthread.php?t=79445
 
Posts: 290 | Thanked: 68 times | Joined on Nov 2009 @ Barbados/London
#267
hi all....
thanks for blessn900...
is there any way that blessn900 can be the default camera? as in when you open the camera lens you get blessn900 instead of the default camera?
 
Posts: 6 | Thanked: 4 times | Joined on Feb 2012
#268
Originally Posted by RobertHall View Post
hi all....
thanks for blessn900...
is there any way that blessn900 can be the default camera? as in when you open the camera lens you get blessn900 instead of the default camera?
try the software called "camera lens launcher". Will do the job
 

The Following User Says Thank You to doublezero For This Useful Post:
Posts: 438 | Thanked: 189 times | Joined on Oct 2009 @ spain-aragon-zaragoza
#269
Hello with KP50, I have BlessN900 working but in raw photos problem detected , without colour , black/white photos.

I tried http://talk.maemo.org/showpost.php?p...&postcount=949

and changed this files but nothing ,

Raw photos without colour .

With a better camera equal problem .
 

The Following 3 Users Say Thank You to samipower For This Useful Post:
Posts: 226 | Thanked: 263 times | Joined on Apr 2012 @ Bosnia and Herzegovina
#270
Every time I want to use blessN900 I have to reboot my phone...if I don't reboot, application crashes after taking a photo. Is it "normal" or it's just me?

Thank you
 
Reply

Tags
camera, nokia n900

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:59 PM.