Notices


Reply
Thread Tools
blubbi's Avatar
Posts: 288 | Thanked: 111 times | Joined on Dec 2009 @ Germany
#341
Originally Posted by sam9953 View Post
i have sent you a pm
I have tested it on my N900 with the login details you send me and it works as expected... no problems at all...

I can't reproduce your problem.

Check the Out box (Sent Messages) there is a message to your number with the content "test".... it was send via www2sms on my N900.
 
Posts: 90 | Thanked: 2 times | Joined on May 2010 @ New delhi, India
#342
yes i received the message also. 8 think that when you will push a global update, then i will reinstall the application and that might solve the problem because then i wouldnt have to put that raw blob data file.
 
blubbi's Avatar
Posts: 288 | Thanked: 111 times | Joined on Dec 2009 @ Germany
#343
I updated the provider file.

Use the built in update function of www2sms to update the file.

If you have installed any previous test versions of www2sms_providers_web.py delete it from /home/user/MyDocs/www2sms/

Cheers,
Bjoern
 
Posts: 90 | Thanked: 2 times | Joined on May 2010 @ New delhi, India
#344
i dont what i did but after some experimentation, installing and reinstalling it is working now. guys thank you so much for making it work.
 
Posts: 162 | Thanked: 227 times | Joined on Nov 2010 @ Italy - Florence & Bulgaria - Sofia
#345
Originally Posted by blubbi View Post
Guys! NO, no, no!
This is really simple! Just get your hands dirty and invest a few hours, don't cry for help every time when there is more to do then a "Click here"!
Cheers,
Bjoern
Hello

FishText was added to providers of www2sms with the special help of m750 from smartphonetab.net

This is the file whit FishText added !!! - http://dl.dropbox.com/u/5665441/Prog...s_providers.py

For all people who need FishText on N900 usinng www2sms

Download and put this file in home/opt/www2sms

-----------------------------

Maybe blubbi can update now the providers list ??? 10x

Last edited by demludi; 03-31-2012 at 08:29 AM.
 
Posts: 2 | Thanked: 4 times | Joined on Oct 2011
#346
How do I use www2sms if I lived in Indonesia,. Please help me.
What should I do?
 
Posts: 21 | Thanked: 1 time | Joined on Dec 2011 @ India
#347
"could not find value for action" ...what could be wrong?
 
Posts: 21 | Thanked: 1 time | Joined on Dec 2011 @ India
#348
that's the error I am getting when I try to send a text through the app?
(have updated the provider's list v1.2.6)
 
Posts: 4 | Thanked: 0 times | Joined on May 2012
#349
same problem here too when using 160by2 in india..
then i tried copying 160by2.py into the providers.py file but in vain...
can someone with expertise integrate it
 
Posts: 842 | Thanked: 200 times | Joined on Feb 2012 @ Goa
#350
im getting 160by2 errprs plZZZZZZ help me out
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:44 PM.