Reply
Thread Tools
Posts: 1,100 | Thanked: 2,095 times | Joined on Jun 2011 @ Finland
#321
Originally Posted by drvar View Post
I've made an Edit to post previous.
I've deleted my profile and made new one. It works for all rules except for Stand by screen (power mode goes to normal, same for gsm-dual mode,..). So it seems everything except this new rule is ok.
It may be Stand by screen's restore previous has a bug. I'll check it.

Your rules are okay, but in the example you posted you should take away the "restore previous" settings from the rule. This is because if a rule's action has "restore previous", it will override whatever was set in default rule.
__________________
My N9/N950 projects:
 
Posts: 149 | Thanked: 20 times | Joined on Jan 2012 @ Slovenia, Ljubljana
#322
What about pics wich I've uploaded above your post. Is everything ok with settings?
 
Posts: 1,100 | Thanked: 2,095 times | Joined on Jun 2011 @ Finland
#323
Originally Posted by drvar View Post
What about pics wich I've uploaded above your post. Is everything ok with settings?
Your rules are okay, but in the example you posted you should take away the "restore previous" settings from the rule. This is because if a rule's action has "restore previous", it will override whatever was set in default rule.
__________________
My N9/N950 projects:
 
Posts: 149 | Thanked: 20 times | Joined on Jan 2012 @ Slovenia, Ljubljana
#324
Nothing seems to help. Even if I delet all profiles and stand by screen is off.
Will look again what is causing the problem..
 
Posts: 33 | Thanked: 4 times | Joined on Feb 2012
#325
Dropcache, auto refresh or Cleaner in ProfileMatic.

http://store.ovi.com/content/258450?...e=search&pos=1

Last edited by banong; 2012-05-01 at 06:57.
 
Posts: 149 | Thanked: 20 times | Joined on Jan 2012 @ Slovenia, Ljubljana
#326
Edit: I've made opposite rule from rule #1 and it starts right away when rule #1 ends.
now it seems to be working.
 
Posts: 1,100 | Thanked: 2,095 times | Joined on Jun 2011 @ Finland
#327
Originally Posted by banong View Post
Dropcache, auto refresh or Cleaner in ProfileMatic.

http://store.ovi.com/content/258450?...e=search&pos=1
Can't you use the custom action to run those commands from ProfileMatic?
__________________
My N9/N950 projects:
 

The Following User Says Thank You to ajalkane For This Useful Post:
Posts: 1,100 | Thanked: 2,095 times | Joined on Jun 2011 @ Finland
#328
Originally Posted by drvar View Post
Edit: I've made opposite rule from rule #1 and it starts right away when rule #1 ends.
now it seems to be working.
I couldn't reproduce your problem in my tests.

Has anyone else had problems with the stand-by screen?
__________________
My N9/N950 projects:
 

The Following User Says Thank You to ajalkane For This Useful Post:
Posts: 149 | Thanked: 20 times | Joined on Jan 2012 @ Slovenia, Ljubljana
#329
Originally Posted by ajalkane View Post
I couldn't reproduce your problem in my tests.

Has anyone else had problems with the stand-by screen?
It all works now, with out any problems. I don't know where was the problem. I've reinstaled and set it again.

It's superb program, thanks again.
 

The Following User Says Thank You to drvar For This Useful Post:
Posts: 51 | Thanked: 8 times | Joined on Jun 2010 @ Spain
#330
I can't install 1.6.0
i haven't developer mode activated
i uninstalled 1.5.0, reboot phone, and when install with open deb file, always show:
"Installation Error"
"Installation Interrupted"
Try again
Cancel

1.5.0 install perfectly
What can happen?
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:03.