Notices


Reply
Thread Tools
marxian's Avatar
Posts: 2,364 | Thanked: 8,791 times | Joined on Aug 2010 @ Wigan, UK
#201
I can confirm that YouTube FLV videos in 360p and 480p do not play.
__________________
Its already dog-eat-dog, friend. Im not sure what worse a bunch of zombies could do.

My website

GitHub
 

The Following User Says Thank You to marxian For This Useful Post:
Posts: 26 | Thanked: 9 times | Joined on Sep 2010
#202
I installed extra decoders from the application manager but it wouldn't read my flv files.

I searched and found
Code:
sudo gainroot

apt-get purge decoders-support

apt-get autoremove

apt-get update

apt-get install decoders-support
But I got error messages about lock resource temporarily unavailable..

How do you get extra decoders to install?
Now I've uninstalled it via application manager.
 
Posts: 29 | Thanked: 2 times | Joined on Nov 2011 @ Bellary/Bangalore [Karntaka]
#203
Originally Posted by fidel View Post
I installed extra decoders from the application manager but it wouldn't read my flv files.

I searched and found
Code:
sudo gainroot

apt-get purge decoders-support

apt-get autoremove

apt-get update

apt-get install decoders-support
But I got error messages about lock resource temporarily unavailable..

How do you get extra decoders to install?
Now I've uninstalled it via application manager.
Restart Ur phone n try Again and try playin youtube videos on overclocked profile with extra decoders support and install mplayer before that
 
Posts: 61 | Thanked: 27 times | Joined on Jul 2010
#204
I have recently installed "Extra Decoders Support" on my N900 R1.3.
I can now play more videos; but I still can't play Flash files.

I have Flash and MP4 files [both are using AVC and AAC encoding].
The MP4 files will play; but the Flash files give "unsupported media format".

The file extension association seems ok... "
*.flv" files show up in my media library and if I doube-click on a "*.flv" in the File Manager; it tries to open it with mediaplayer.

I also had a MP4 file (encoded using AVC and ACC); but its filename [accidentally] ended in ".flv". This plays fine, too.

Any ideas how I can fix this???

I don't know if it will be on any use, but I have attached logfiles from:
Code:
dpkg --status decoders-support
    and
pkg --list 'gst*'
Attached Files
File Type: zip status Decoders-Support.zip (2.6 KB, 169 views)
 
Posts: 293 | Thanked: 163 times | Joined on Jan 2012 @ beijing-islamabad
#205
Originally Posted by kbyork View Post
I have recently installed "Extra Decoders Support" on my N900 R1.3.
I can now play more videos; but I still can't play Flash files.

I have Flash and MP4 files [both are using AVC and AAC encoding].
The MP4 files will play; but the Flash files give "unsupported media format".

The file extension association seems ok... "
*.flv" files show up in my media library and if I doube-click on a "*.flv" in the File Manager; it tries to open it with mediaplayer.

I also had a MP4 file (encoded using AVC and ACC); but its filename [accidentally] ended in ".flv". This plays fine, too.

Any ideas how I can fix this???

I don't know if it will be on any use, but I have attached logfiles from:
Code:
dpkg --status decoders-support
    and
pkg --list 'gst*'
Kmplayer for all kind of videos .
 
Posts: 61 | Thanked: 27 times | Joined on Jul 2010
#206
Originally Posted by imo View Post
Kmplayer for all kind of videos .
kmplayer did not play them either. It would just pause for 2-3 seconds, and return to its stopped mode.
 
Posts: 5 | Thanked: 0 times | Joined on May 2012
#207
srry for hijacking the thread but - anyone knows if these codecs are available on the N9? I can't play much of my music which is in mpc (musepack) format like I was used to do on my N900
 
Posts: 20 | Thanked: 1 time | Joined on Jul 2012 @ Jakarta Pusat, Indonesia
#208
Im use PR1.3 and want to play .flv files but i cant. media player not supported. I have install decoder support v0.4 and my video just 360p. Can anyone help me? if i use Mplayer, when the video play, voice and subtitle is incorrect.
Please Help Me
__________________
Demon
 
Posts: 846 | Thanked: 201 times | Joined on Feb 2012 @ Goa
#209
everything is fine but plz take a look at some .rmvb files.
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 21:34.