Reply
Thread Tools
Posts: 12 | Thanked: 5 times | Joined on Feb 2012
#211
Originally Posted by Mohammed Muid View Post
the game opens. all the games shows on the list. for example when i open 007. it opens. the change language screen comes very slow. it goes from dark to bright in few seconds. as if its running on 1mhz . my phone is newly flashed running latest cssu testing and kp50 at 900mhz. i also changed the keys. but pressing any key doesnot change the language or move the selction screen.it also doesnt close. i have to bring the multitasking screen via ctrl+backspace then i hav to close it. its same for all games. roms are downloaded from www.romhustler.net and are in zip format
for normal speed you mast set next options:
Frameskip - auto
Sound buffer - max
 

The Following User Says Thank You to byakabs For This Useful Post:
sakya's Avatar
Posts: 533 | Thanked: 1,330 times | Joined on Dec 2010 @ Italy
#212
Just wanted to share this information.
To make Mario Advance 4 (and other games) work with gpsp you need to patch it:
http://www.summeli.fi/?p=2588

Just set Flash_Type and 64kb and patch the rom. It works.
 

The Following 4 Users Say Thank You to sakya For This Useful Post:
Posts: 367 | Thanked: 237 times | Joined on Nov 2010
#213
Originally Posted by sakya View Post
Just wanted to share this information.
To make Mario Advance 4 (and other games) work with gpsp you need to patch it:
http://www.summeli.fi/?p=2588

Just set Flash_Type and 64kb and patch the rom. It works.
Yep, it works with Mario and Luigi Superstar Saga! It doesn't crash anymore. Thanks Sakya.
 
Posts: 452 | Thanked: 140 times | Joined on Oct 2009 @ Melb
#214
Hey, i followed this guide, for gpsp, and it doesn't seem to fix the "1m sub-circuit" issue.

Anybody figured out how to make this work?

for STOCK pokeman firered?
 
Posts: 266 | Thanked: 155 times | Joined on Jun 2011 @ India
#215
Originally Posted by optimaxxx View Post
Hey, i followed this guide, for gpsp, and it doesn't seem to fix the "1m sub-circuit" issue.

Anybody figured out how to make this work?

for STOCK pokeman firered?
thats pokemon fire red's rom problem.. they haven't fixed it.. try leafgreen instead.. its works fine
 

The Following User Says Thank You to visN900 For This Useful Post:
Posts: 452 | Thanked: 140 times | Joined on Oct 2009 @ Melb
#216
wow, that really sucks, pretty much halfway through firered omega...
damn that sucks!

and there really isn't any functional workaround?
 
Posts: 268 | Thanked: 75 times | Joined on Jan 2011
#217
Finally Mario power tennis works, but on vgba. With that patch i don't have the reboot problem anymore. I tried it on gpsp, but the screen looks so small and it is so slow.
 
Posts: 96 | Thanked: 27 times | Joined on Sep 2011
#218
Originally Posted by sakya View Post
Just wanted to share this information.
To make Mario Advance 4 (and other games) work with gpsp you need to patch it:
http://www.summeli.fi/?p=2588

Just set Flash_Type and 64kb and patch the rom. It works.
What next after setting both flash_type and 64kb? press send ?

i can see my file in the dialogue window... is that d whole process?
 
Posts: 367 | Thanked: 237 times | Joined on Nov 2010
#219
Originally Posted by zzzchainzzz View Post
What next after setting both flash_type and 64kb? press send ?

i can see my file in the dialogue window... is that d whole process?
yeah press send and it will create a new file on the folder you\ve selected.
 

The Following User Says Thank You to Acidspunk For This Useful Post:
Posts: 78 | Thanked: 23 times | Joined on Feb 2012 @ Moscow
#220
Is it possible to make savestate files near roms? Missing savestates after backupmenu's backup restore(
 

The Following User Says Thank You to OMOIKANE For This Useful Post:
Reply

Tags
emulators, games

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:17 PM.