Reply
Thread Tools
bockersjv's Avatar
Posts: 797 | Thanked: 1,062 times | Joined on Dec 2009 @ Chertsey in the Thames, United Kingdom
#1
I flashed my N9 a couple of weeks ago and no realise that emoticons don't work. The emoticon set shows as default in settings and i can select the emoticon but it never gets added to the message and incomming message emoticons are just converted into a square box.

I have no other tweaks or emoticon sets loaded.

Any ideas?

Thanks
__________________
Proud owner of Jolla phone, number 274.
 
Schturman's Avatar
Posts: 4,662 | Thanked: 3,140 times | Joined on Jan 2010 @ Israel
#2
This should to help you..
1. Read this post: http://talk.maemo.org/showthread.php?t=80600
2. If you with PR 1.2, download the latest version of n9 qtweak and install it.
3. Download the "my clean backup" file, extract from ZIP file and transfer the extracted folder to your phone, to: /home/user/MyDocs
4. Open n9 qtweak and go to tweak R, choose option 2
5. Reboot your phone
__________________
Lausanne & Lyon de descente...
----------------
Schturman's home page
Schturman's repo on openrepos
N9 QuickTweak - If you like my work, you can donate here. Thanks!
Facebook chat fix for N9/50 (thanks to mbanck) - FB fixed itself (no need this anymore) .
DEB packages creator for N9/50 (create your packages on the phone).
IMAGE Converter for N9/50 (convert/resize your images on the phone).
 
Posts: 33 | Thanked: 19 times | Joined on Jan 2012 @ Germany
#3
software reset helped me.
 
bockersjv's Avatar
Posts: 797 | Thanked: 1,062 times | Joined on Dec 2009 @ Chertsey in the Thames, United Kingdom
#5
In the end I did a "Restore Settings" in the reset menu of the settings screen and it sorted it.

Thanks for the help.

john
__________________
Proud owner of Jolla phone, number 274.
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:20 PM.