Reply
Thread Tools
Posts: 37 | Thanked: 20 times | Joined on Jun 2006
#1
for several days, the application manager can not connect to deb http://catalogue.tableteer.nokia, and application update can not complete.

web browsing is ok. direct .deb application installation is ok.

anybody can help. thanks
 
Posts: 17 | Thanked: 0 times | Joined on Jul 2007 @ Mass
#2
I find that this happens when I've added a repository that has a problem in the application manager. Try going in and unchecking the "Enbaled" for some if not all but the one repository that you want to connect to.

Hope this helps.
__________________
Glenn |B)

Newbie, Nokia 770 User
 
thorbo's Avatar
Posts: 161 | Thanked: 55 times | Joined on Dec 2006 @ SLO, CA; United States
#3
There is a logging tool in the application updater tool (it is in the pulldown menu) and it will give you a list of where things have gone wrong. You can turn those repositories off and then run again. I find, generally they work after a few days.

Regards,

Thor
 
Posts: 37 | Thanked: 20 times | Joined on Jun 2006
#4
log displays:

E: Failed to fetch http://catalogue.tableteer.nokia.com...ied/dists/bora...
W: Couldn't stat source pakage list http://catalogue.tableteer.nokia.com...ists/bora/user Packages (/var/lib/apt/lists/catalogue.tableteer.nokia.com_certified_dists_bora _user_binary-amel...)

---

i have reflash n800, it is the same.
 
Posts: 29 | Thanked: 27 times | Joined on Jun 2007 @ south germany
#5
Hi,

same for me. I think, there's a problem in http://catalogue.tableteer.nokia.com..., not with your device. Just wait a few days - surely it will work again...
__________________
---
Joschi
 
Posts: 6 | Thanked: 0 times | Joined on Oct 2007 @ AK
#6
It has been a couple days and I am still having this same problem. Anone else?
 
Posts: 11 | Thanked: 0 times | Joined on Mar 2009
#7
Ressurrected this thread as I am having exactly this problem. Did anyone ever find a solution for it?

So...I flashed my N800 with the latest build. I try to install things but they all involve a adding an application catalogue and the application manager fails with a "failed to fetch 1.0.0.0" message.

Checked the proxy settings and I have no proxy enabled. My wireless is set to auto DNS and DHCP. I can browse but not connect to application catalogues. I've disabled all the catalogues I can but the nokia one which cannot be disabled. So I can't install anything at the moment.
 
Andre Klapper's Avatar
Posts: 1,665 | Thanked: 1,646 times | Joined on Jun 2008 @ Praha, Czech Republic
#8
andysmee: Please provide the exact error message you get, otherwise it's too vague.
__________________
maemo.org Bugmaster
 
Posts: 11 | Thanked: 0 times | Joined on Mar 2009
#9
My N800 is not here just now so I'll reconstruct it from memory:

E: Failed to fetch
http://catalogue.tableteer.nokia.com...ra/Release.gpg
Could not connect to catalogue.tableteer.nokia.com:80 (1.0.0.0), connection
timed out

This appears for all catalogues that I enable

Last edited by andysmee; 2009-03-16 at 20:55.
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:07.