Active Topics

 



Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 183 | Thanked: 33 times | Joined on Aug 2010
#461
Originally Posted by jedi View Post
Can you do:
Code:
ls -la /home/user/letsgolf/letsgolf/letsgolf
- that should show the actual binary file. What you've shown us is the directory listing with 'letsgolf' sub-directory.
Code:
okia-N900:~# ls -la /home/user/letsgolf/letsgolf/letsgolf
-rw-r--r--    1 root     root      1360851 Nov  3 22:21 /home/user/letsgolf/letsgolf/letsgolf

edit: same thing with driver!

Last edited by tHMZ; 2010-11-03 at 21:33.
 
DonPIZI's Avatar
Posts: 151 | Thanked: 22 times | Joined on Jan 2010 @ Düsseldorf
#462
Originally Posted by Anunakin View Post
Try

Code:
LANG='en_US' preev
./gamename
This works ... can I make a shortcut with the desktopgen command that monopoly always runs as en_US?
__________________
Sorry for my BAD english!!

Last edited by DonPIZI; 2010-11-04 at 12:31.
 
Posts: 183 | Thanked: 33 times | Joined on Aug 2010
#463
jedi imma go to sleep now. ill read yer replies tomorrow. night!
 
jedi's Avatar
Posts: 1,411 | Thanked: 1,330 times | Joined on Jan 2010 @ Tatooine
#464
Originally Posted by tHMZ View Post
Code:
okia-N900:~# ls -la /home/user/letsgolf/letsgolf/letsgolf
-rw-r--r--    1 root     root      1360851 Nov  3 22:21 /home/user/letsgolf/letsgolf/letsgolf

edit: same thing with driver!
Ah, it's because you haven't chmod'd the right file - you probably did the directory, not the binary file...
Code:
chmod +x /home/user/letsgolf/letsgolf/letsgolf
Then, when you 'ls -la /home/user/letsgolf/letsgolf/letsgolf' you should see:
Code:
Nokia-N900:~# ls -la /home/user/letsgolf/letsgolf/letsgolf
-rwxr-xr-x    1 root     root      1360851 Nov  3 22:21 /home/user/letsgolf/letsgolf/letsgolf
...showing the file is executable for all users.

It also looks like you want to change the ownership of all your game files to fix some save-game problems:
Code:
chown -R user:users /home/user/letsgolf/
 
Posts: 30 | Thanked: 5 times | Joined on May 2010 @ @Netherlands
#465
Originally Posted by jedi View Post
Fantastic - I'll update the Wiki
didn't work for me. I searched on the mentioned site and found that the content of driver.ini should be:
(default)
ForceExternalZBuffer=0

but nothing changed at all (i do installed libgls*)

anyone can help?
 
jedi's Avatar
Posts: 1,411 | Thanked: 1,330 times | Joined on Jan 2010 @ Tatooine
#466
Originally Posted by jacobkorf View Post
didn't work for me. I searched on the mentioned site and found that the content of driver.ini should be:
(default)
ForceExternalZBuffer=0

but nothing changed at all (i do installed libgls*)

anyone can help?
Should be:
Code:
[default]
ForceExternalZBuffer=0
Square brackets not round ones! See http://talk.maemo.org/showpost.php?p...&postcount=450
 
Posts: 3,664 | Thanked: 1,530 times | Joined on Sep 2009 @ Hamilton, New Zealand
#467
Shrek Cart works flawlessly with my FAT32 game installation method
Despite some sprites problems

Last edited by maxximuscool; 2010-11-04 at 01:00.
 
RenaldoTT's Avatar
Posts: 511 | Thanked: 128 times | Joined on Aug 2010 @ Trinidad and Tobago
#468
does anyone player NOVA multiplayer online, I'm having trouble signing in, using the net at work it works fine but at home I can't login, my speed is 256kb/s lol yea extremely slow but i honestly dont need high speed.
__________________
Trini 2 D' Bone

I miss my N900
Hello DELL Venue Pro Mango
Listen to my music >>> www.reverbnation.com/rrule

TRINIDAD & TOBAGO
 
AgogData's Avatar
Posts: 870 | Thanked: 133 times | Joined on Aug 2010
#469
Originally Posted by RenaldoTT View Post
does anyone player NOVA multiplayer online, I'm having trouble signing in, using the net at work it works fine but at home I can't login, my speed is 256kb/s lol yea extremely slow but i honestly dont need high speed.
i tried NOVA online too but it didn't connect "connection failed" so i thought it only works in palm
i removed the game but is the multiplayer worth re-installing it ?
 
RenaldoTT's Avatar
Posts: 511 | Thanked: 128 times | Joined on Aug 2010 @ Trinidad and Tobago
#470
Yup because it moves really nice, no lag, yes only 4people at a time per room but the rooms are pretty small anyway but fun, I just wish I could go on now I hope it's not the game it'self because then Ima have to re "install" and I haven't reached that far but I hate playing games twice but yes multiplayer is great
__________________
Trini 2 D' Bone

I miss my N900
Hello DELL Venue Pro Mango
Listen to my music >>> www.reverbnation.com/rrule

TRINIDAD & TOBAGO
 
Reply

Tags
games, multi touch, palm pre, preenv, profile, reach page 250?, speed, yesssss


 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 13:13.