Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 114 | Thanked: 201 times | Joined on Apr 2009
#101
As promised, I've pushed the Diablo packages for Browser Switchboard 3.2 into Extras.

I've also pushed the Fremantle packages into Extras-testing for the first time. If you feel this package meets the extras-testing QA criteria (see the link), please vote for it in the extras-testing queue! (If you don't, please do let me know what needs improving, either on this thread or via email.)
 

The Following 3 Users Say Thank You to steven676 For This Useful Post:
ToJa92's Avatar
Posts: 1,091 | Thanked: 323 times | Joined on Feb 2010 @ ~
#102
Excellent, a reboot were required(it updated while showing the nokia logo), and now the Ovi Store shortcut works as expected, nice.
Also the MicroB shortcut is seen now, I prefer it while watching Youtube vids(I should really download the separate app for that).
Overall, great update!
 

The Following User Says Thank You to ToJa92 For This Useful Post:
Posts: 17 | Thanked: 2 times | Joined on Mar 2010
#103
Works perfectly just what I wanted Firefox is now default! Thanks.
 
Jayboy5's Avatar
Posts: 105 | Thanked: 56 times | Joined on Apr 2010 @ Florida
#104
Hey I need some help with uninstalling browser switchboard. Unfortunately even after uninstalling the application, the 'browser switchboard' settings option in settings keeps flashing up for a couple of seconds then dissappearing. I have tried rebooting and 'apt-get clean' in xterm with no luck; I even re-installed it thinking maybe I forgot to set the default browser back to micro-b before uninstalling and nothing. Can you please offer your assistance? Thank you very much
 
jukey's Avatar
Posts: 246 | Thanked: 204 times | Joined on Jun 2007 @ Potsdam (Germany)
#105
Originally Posted by Jayboy5 View Post
Hey I need some help with uninstalling browser switchboard. Unfortunately even after uninstalling the application, the 'browser switchboard' settings option in settings keeps flashing up for a couple of seconds then dissappearing. I have tried rebooting and 'apt-get clean' in xterm with no luck; I even re-installed it thinking maybe I forgot to set the default browser back to micro-b before uninstalling and nothing. Can you please offer your assistance? Thank you very much
If you uninstall browser-switchboard microb will be the default browser again.

In xterm as root you can try to uninstall browser switchboard AND to remove the depending config files using:
apt-get purge browsr-switchboard

Maybe then you can reinstall it with more success?

On the other hand it also could be a bug in the settings section of maemo. I have the same problem wih the "Mail for Exchange" configuaration icon as you can read in this bug:
https://bugs.maemo.org/show_bug.cgi?id=9512

Please vote for it and lets hope that someone can investigate it or at least ask the right questions to find out what's wrong.

HTH jukey
__________________
-> Join the SailfishOS Meetup Berlin - every first Monday a month <-

Me on twitter
 
qwerty12's Avatar
Posts: 4,274 | Thanked: 5,356 times | Joined on Sep 2007 @ Looking at y'all and sighing
#106
Originally Posted by Jayboy5 View Post
Hey I need some help with uninstalling browser switchboard. Unfortunately even after uninstalling the application, the 'browser switchboard' settings option in settings keeps flashing up for a couple of seconds then dissappearing. I have tried rebooting and 'apt-get clean' in xterm with no luck; I even re-installed it thinking maybe I forgot to set the default browser back to micro-b before uninstalling and nothing. Can you please offer your assistance? Thank you very much
rm -f /home/user/.cache/launch/com.nokia.controlpanel.pvr
 

The Following 2 Users Say Thank You to qwerty12 For This Useful Post:
jukey's Avatar
Posts: 246 | Thanked: 204 times | Joined on Jun 2007 @ Potsdam (Germany)
#107
Originally Posted by qwerty12 View Post
rm -f /home/user/.cache/launch/com.nokia.controlpanel.pvr
What does this do? Deleting the image shown on application startup? That was the only thin I noticed after executing this command.
__________________
-> Join the SailfishOS Meetup Berlin - every first Monday a month <-

Me on twitter
 
qwerty12's Avatar
Posts: 4,274 | Thanked: 5,356 times | Joined on Sep 2007 @ Looking at y'all and sighing
#108
Originally Posted by jukey View Post
What does this do? Deleting the image shown on application startup? That was the only thin I noticed after executing this command.
Yes: the image is recreated when the control panel is next started. The only reason Jayboy5 is seeing a disappearing Browser Switchboard icon is because the image hasn't been updated.
 

The Following 3 Users Say Thank You to qwerty12 For This Useful Post:
jukey's Avatar
Posts: 246 | Thanked: 204 times | Joined on Jun 2007 @ Potsdam (Germany)
#109
Well, thanks for the explanation. I misunderstood the posting completely - but anyway... I learned where application startup images are stored.
__________________
-> Join the SailfishOS Meetup Berlin - every first Monday a month <-

Me on twitter
 

The Following User Says Thank You to jukey For This Useful Post:
Posts: 114 | Thanked: 201 times | Joined on Apr 2009
#110
Originally Posted by qwerty12 View Post
rm -f /home/user/.cache/launch/com.nokia.controlpanel.pvr
Ugh, ANOTHER spectacularly ugly (and somewhat broken) hack to deal with.

Would it be acceptable behavior to remove this file in the package prerm, or should I just let Nokia fix the bug at whatever glacial pace it decides?
 

The Following User Says Thank You to steven676 For This Useful Post:
Reply

Tags
browser, default, microb, opera

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 17:09.