Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 3 | Thanked: 0 times | Joined on Sep 2012
#1
Hi,

I have an issue in my wazapp application. I have installed last version 0.2.6 beta on my N9 mobile but my wazapp screen is frizzed, it shows "connecting...".
I have been trying uninstalling and installing it many times, deleting my wazapp account and registering me again, turning off my mobile too, however the issue is not sort out.

I have just installed it again, but I haven't created a new wazapp account because I couldn't detele it. It seems an issue with my wazapp account, because in "My accounts" doesn't exist it but when I want to create one, I cann't do it and it shows a message "you can only have 1 wazapp account al a time".

My Internet connection is OK, other applications are working well.


Could you help me with this?


Thank you in advance.
 
HtheB's Avatar
Moderator | Posts: 3,483 | Thanked: 6,088 times | Joined on Dec 2009 @ Bize Her Yer Trabzon
#2
__________________
www.HtheB.com
Please donate if you think I'm doing a good job.
 

The Following 7 Users Say Thank You to HtheB For This Useful Post:
Moderator | Posts: 6,215 | Thanked: 6,398 times | Joined on Nov 2011
#3
Your first post here so I won't LOL but there is a dedicated thread for this at: http://talk.maemo.org/showthread.php?t=84318

Read the last 10-20 pages of the thread and post there instead if you can't get a solution
 

The Following User Says Thank You to thedead1440 For This Useful Post:
ginggs's Avatar
Posts: 305 | Thanked: 574 times | Joined on Mar 2012
#4
Originally Posted by jesicagiordano View Post
I have an issue in my wazapp application. I have installed last version 0.2.6 beta on my N9 mobile but my wazapp screen is frizzed, it shows "connecting...".
I have been trying uninstalling and installing it many times, deleting my wazapp account and registering me again, turning off my mobile too, however the issue is not sort out.
WhatsApp changed their login protocol, here is a fixed version of Wazapp 0.2.6:
http://talk.maemo.org/showthread.php...68#post1258968
 

The Following User Says Thank You to ginggs For This Useful Post:
dumpystig's Avatar
Posts: 464 | Thanked: 338 times | Joined on Feb 2011 @ UK, Northwest
#5
FFS

+10chars
__________________
N9 black, 16GB, PR1.3
 
Posts: 3 | Thanked: 0 times | Joined on Sep 2012
#6
Originally Posted by ginggs View Post
WhatsApp changed their login protocol, here is a fixed version of Wazapp 0.2.6:
http://talk.maemo.org/showthread.php...68#post1258968
ginggs, thank you very much !!

I have just downloaded that file, and my wazapp is working now!!

 
minipac's Avatar
Posts: 63 | Thanked: 19 times | Joined on May 2012
#7
what a joke ...good sometimes to use search ....
__________________
Nokia 9000, 9110i, 9210i, 9500, E90, N900, N8, E7, N9
 
ginggs's Avatar
Posts: 305 | Thanked: 574 times | Joined on Mar 2012
#8
Originally Posted by minipac View Post
what a joke ...good sometimes to use search ....
Unfortunately there is so much activity in the main thread it's virtually impossible to search there.

It seems WhatsApp have changed their login protocol again. Don't try and fix anything on your side, rather wait patiently for the problem to be fixed.

Update: fixed now.

Last edited by ginggs; 2012-09-10 at 21:37.
 
Posts: 98 | Thanked: 51 times | Joined on Jan 2012
#9
Read the main thread every day, then you will be updated on what's going around..
 

The Following User Says Thank You to henry91 For This Useful Post:
Posts: 18 | Thanked: 0 times | Joined on Sep 2012
#10
Originally Posted by ginggs View Post
WhatsApp changed their login protocol, here is a fixed version of Wazapp 0.2.6:
http://talk.maemo.org/showthread.php...68#post1258968
Hi, ginggs.
Soes it apply to my N9?
I have version 0.2.6.50
Shall I patch or replace version?

Thanks in advance.
 
Reply

Tags
bug wazapp, connecting, nokia n9, nokian9, spoonfeed me, wazapp

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:14.