Notices


Reply
Thread Tools
gerbick's Avatar
Posts: 6,610 | Thanked: 14,689 times | Joined on Jul 2007 @ undecided.
#21
Stupid question. Have all of you applied a certain tweak, or recently done anything to your phones?

I had a slight messaging problem with my N9 once I applied a tweak incorrectly. Can't blame anybody but myself. I had to reflash but the problem went away.
__________________
gerbick | iPhone X [ 256GB iOS 12.0 Beta ] | iPad Pro [ 256GB iOS 12.0 Beta ]
Former Maemo Council Member - 2015
 
Moderator | Posts: 6,215 | Thanked: 6,398 times | Joined on Nov 2011
#22
Originally Posted by gerbick View Post
Stupid question. Have all of you applied a certain tweak, or recently done anything to your phones?

I had a slight messaging problem with my N9 once I applied a tweak incorrectly. Can't blame anybody but myself. I had to reflash but the problem went away.
OT:

Why re-flash when you could have reversed the tweak/re-installed a few packages?

/OT
 
Posts: 115 | Thanked: 64 times | Joined on Dec 2009 @ Munich or Luxembourg
#23
Hi, I had the problem that I couldn't receive any messages at all.
Doing a backup with the build in backup tool (settings->Sync and backup->Backup->New Backup) an restoring it, resolved the problem for me.
I think that the message database was corrupted and restoring fixed it.

Hope this workaround will help you too.
 

The Following User Says Thank You to Scharel For This Useful Post:
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 19:30.