Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 94 | Thanked: 153 times | Joined on Feb 2017 @ Tbilisi, Georgia (caucasus)
#571
How does 4g work on your Nexus 5?
My connects to 4g network but SFOS browser does not open pages immediately. It takes ~20 sec to open first page. Then it works good, but if i open other page it takes the same 20 sec then works good while i am on that page. Every new page takes too much time. I noticed that when i switch 4g on i can't ping anything. Network does not work for some time at network connection startup.
 

The Following User Says Thank You to matemana For This Useful Post:
Posts: 63 | Thanked: 206 times | Joined on Feb 2012 @ Switzerland
#572
Originally Posted by matemana View Post
How does 4g work on your Nexus 5?
My connects to 4g network but SFOS browser does not open pages immediately. It takes ~20 sec to open first page. Then it works good, but if i open other page it takes the same 20 sec then works good while i am on that page. Every new page takes too much time. I noticed that when i switch 4g on i can't ping anything. Network does not work for some time at network connection startup.
4G is working very well in my country. I never had a problem with LTE on my Nexus 5 in combination with SailfishOS.

Right now I run the CM12.1 base with SailfishOS 2.0.5.6 (Haapajoki).

I have the 'international variant' (LG-D821) of the Nexus 5, and my telecom provider is supporting LTE cat.3 for bands 20/3/7 and LTE cat.4 for bands 3/7.

The bands 20/3/7 seem to be kind of 'standard' in western Europe. https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...orks_in_Europe
 

The Following User Says Thank You to minimec For This Useful Post:
Posts: 4 | Thanked: 7 times | Joined on Jul 2009
#573
Yeah, same behaviour here on 4G. Very slow and unresponsive.
 

The Following User Says Thank You to waidler For This Useful Post:
Posts: 267 | Thanked: 676 times | Joined on Feb 2014 @ Germany
#574
No problems here, did you use the 2.04 image?
 

The Following User Says Thank You to mautz For This Useful Post:
Posts: 94 | Thanked: 153 times | Joined on Feb 2017 @ Tbilisi, Georgia (caucasus)
#575
Originally Posted by mautz View Post
No problems here, did you use the 2.04 image?
Yes 2.0.4.13
 

The Following User Says Thank You to matemana For This Useful Post:
Posts: 267 | Thanked: 676 times | Joined on Feb 2014 @ Germany
#576
If you are using multirom could you install 2.01.11 image of the first post and check if there is any difference?
 

The Following User Says Thank You to mautz For This Useful Post:
Reply

Tags
hammerhead, nexus5, sailfishos, sfdroid

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 17:50.