Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 515 | Thanked: 259 times | Joined on Jan 2010
#11
I tried to install beta 2 but app manager kept saying file not found so I did the direct ftp thinking that b3 was what was announced. Maybe I pulled a bad build of the previous version. Glad they keep iterating. :-)
 
Posts: 74 | Thanked: 17 times | Joined on Jan 2010 @ Turin, Italy
#12
I love using Fennec. I've just installed last beta. Honestly, I can't say it's as fast as MicroB. It seems to me responsiveness still needs a lot of work to do
 
Posts: 295 | Thanked: 681 times | Joined on Jan 2010 @ Paris, France
#13
Originally Posted by geohsia View Post
Really. Beta 3 has only been available since yesterday 10/4. Is the date wrong?
I had downloaded a version on http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.o.../binary-armel/ dated 27th October I believe (not kept it) and now I am using one dated 2 November.
 
Posts: 295 | Thanked: 681 times | Joined on Jan 2010 @ Paris, France
#14
Originally Posted by geohsia View Post
I tried to install beta 2 but app manager kept saying file not found so I did the direct ftp thinking that b3 was what was announced. Maybe I pulled a bad build of the previous version. Glad they keep iterating. :-)
Or maybe beta2 is finished and now they start a beta3 we are testing
 
Posts: 642 | Thanked: 485 times | Joined on Aug 2008
#15
thanks for the info dude!

The very very first version on N810 and N900 were crap! It's much much better now!
 
Posts: 251 | Thanked: 75 times | Joined on Oct 2009 @ Finland, Vaasa
#16
I just got whtie screen when starter Fennec beta 3. It`s quite nice though, white and beautiful,
 
ste-phan's Avatar
Posts: 1,105 | Thanked: 2,389 times | Joined on Jan 2010 @ Hanoi
#17
Originally Posted by rash.m2k View Post
thanks for the info dude!

The very very first version on N810 and N900 were crap! It's much much better now!
Allow me to use your quote - imo as long as they don't fix the user interface it will remain crap compared to MicroB.

A desktop rendering engine, OK I love that. Let the plug ins arrive!

But why th did they have to think "desktop" with regard to the interface.
A modern browser needs tabs? Tabs are way out of line here in Maemo.
They should be optional.

Intuitive 2 finger touch operation as with MicroB is not there!
The sliding move will always be more difficult.
What a crap interface!

 
Posts: 411 | Thanked: 195 times | Joined on May 2010 @ Cambridge, UK
#18
Ugh, just gave firefox a go - facebook decides it's on a mobile device and redirects to m.facebook.com....

(It didn't use to, I know because the tabs are a plus for me in facebook, basically i will go through notifications and ctrl click them all and them click through the tabs rather than going back and forth. it's the reason i've stopped properly using my n900 to check facebook...)

Last edited by Tedri Mark; 2010-11-05 at 11:56.
 
Posts: 78 | Thanked: 32 times | Joined on May 2008
#19
Hi guys.

This might be a stupid question, but here goes.

How do I check which Firefox version I'm running?

I can't really seem to find the definitive answer.

Thx in advance!
 
Posts: 164 | Thanked: 74 times | Joined on Apr 2010
#20
@MOC type in the URL bar "about:config".
At the bottom of the page you'll see version details.
 

The Following User Says Thank You to magullo For This Useful Post:
Reply

Tags
browser, fennec

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 13:18.