Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 43 | Thanked: 91 times | Joined on Sep 2017
#31
Originally Posted by rubdos View Post
I have a bug, one that might be very expensive to debug! While on the Thalys, my playing music stutters as we go 300km/h...

It gets better when I'm actually doing something on the phone, but when I turn off the screen, it usually stutters. Only on the Thalys though, didn't experience it anywhere else -- yet.
Do you have GPS switched on? I'm thinking the device could be throttling due to inactivity then being overwhelmed by GPS updates...

This would indeed be expensive to debug!
 

The Following User Says Thank You to suicidal_orange For This Useful Post:
Posts: 4 | Thanked: 8 times | Joined on Aug 2017
#32
Originally Posted by suicidal_orange View Post
Do you have GPS switched on? I'm thinking the device could be throttling due to inactivity then being overwhelmed by GPS updates...

This would indeed be expensive to debug!
Seems like I have it on my local trains too, which costs 1.10 per ride, I have 4G on my laptop, and takes about 2 hours. On top of that, I take that twice a week, so that's quite a bit cheaper :'-)

It's not always though, but I'm guessing it's switching between ground stations while it's doing that. GPS is switched on (in the settings), but it's not active at the moment I'm listening to music.
 

The Following 2 Users Say Thank You to rubdos For This Useful Post:
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:51.