Notices


Reply
Thread Tools
velox's Avatar
Posts: 291 | Thanked: 939 times | Joined on Dec 2009
#21
Originally Posted by Markkyboy View Post
Here's my error output;

Code:
[image2 @ 0x2733450] Could find no file with path 'frame%2d.bmp' and index in the range 0-4
frame%2d.bmp: No such file or directory
Any ideas?
Have you executed it more than once? If so, try a reboot.
__________________
slumber: sensors enabled sleep timer for SFOS (translations/input/… appreciated if you've got some spare time)
talefish: directory based audiobook player for SFOS
___
list of i486/noarch packages on openrepos (jolla tablet)
 
Markkyboy's Avatar
Posts: 232 | Thanked: 273 times | Joined on Oct 2012 @ Planet Thanet
#22
Originally Posted by velox View Post
Have you executed it more than once? If so, try a reboot.
Okay, I've rebooted, run only once.....and still getting the same error.

Just for the sake of information; I'm using FFMPEG 2.6.2 by BloodyFoxy, downloaded from OpenRepos (https://openrepos.net/content/bloodyfoxy/ffmpeg)
__________________
moderator@openrepos
___________________

T.J.C.

Omelettes - You can't make one without breaking an egg.

Last edited by Markkyboy; 2017-04-03 at 10:35.
 
velox's Avatar
Posts: 291 | Thanked: 939 times | Joined on Dec 2009
#23
I had a quick look… and while I got different output both times I tried, the result was the same:
Lipstick-recorder does not seem to produce images anymore for recent Sailfish versions. A shame, really.
__________________
slumber: sensors enabled sleep timer for SFOS (translations/input/… appreciated if you've got some spare time)
talefish: directory based audiobook player for SFOS
___
list of i486/noarch packages on openrepos (jolla tablet)
 
Posts: 564 | Thanked: 953 times | Joined on Dec 2012
#24
I hope you don't use test branch lipstick-recorder because velox's script require master branch.
__________________
My Thumb repo
 

The Following User Says Thank You to elros34 For This Useful Post:
nthn's Avatar
Posts: 543 | Thanked: 1,885 times | Joined on Jun 2014
#25
Originally Posted by velox View Post
I had a quick look… and while I got different output both times I tried, the result was the same:
Lipstick-recorder does not seem to produce images anymore for recent Sailfish versions. A shame, really.
There's a problem with taking screenshots on Sailfish 2.1, they just produce empty images. Maybe it's related to your problem.
 

The Following User Says Thank You to nthn For This Useful Post:
Markkyboy's Avatar
Posts: 232 | Thanked: 273 times | Joined on Oct 2012 @ Planet Thanet
#26
Originally Posted by nthn View Post
There's a problem with taking screenshots on Sailfish 2.1, they just produce empty images. Maybe it's related to your problem.
Really?, I'm running 2.1.0.11 and I have no problems taking screenshots using the built-in method for capturing....?
__________________
moderator@openrepos
___________________

T.J.C.

Omelettes - You can't make one without breaking an egg.
 
nthn's Avatar
Posts: 543 | Thanked: 1,885 times | Joined on Jun 2014
#27
Originally Posted by Markkyboy View Post
Really?, I'm running 2.1.0.11 and I have no problems taking screenshots using the built-in method for capturing....?
You're right, it seems like it's only broken on some devices, Jolla 1 is working fine.
 

The Following User Says Thank You to nthn For This Useful Post:
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:01.