Notices


Reply
Thread Tools
AMD's Avatar
Posts: 1,390 | Thanked: 710 times | Joined on May 2012 @ Beirut, Lebanon
#11
Originally Posted by AMD View Post
Ok, I wrote the code, but it stops responding here, stuck on the code!
And it shows a black screen, no app launcher..
 
AMD's Avatar
Posts: 1,390 | Thanked: 710 times | Joined on May 2012 @ Beirut, Lebanon
#12
Originally Posted by AMD View Post
And it shows a black screen, no app launcher..
Forget, I ran backup now since I can't reverse the tweak and after I will disable R&D mode
 
AMD's Avatar
Posts: 1,390 | Thanked: 710 times | Joined on May 2012 @ Beirut, Lebanon
#13
**** no it is not working, I enter R & D mod, but I can not reverse the tweak, screen stays blank I exit R&D mod back to the same problem :@
 
AMD's Avatar
Posts: 1,390 | Thanked: 710 times | Joined on May 2012 @ Beirut, Lebanon
#14
Help me guys I beg you I am freaking out!
 
Moderator | Posts: 6,211 | Thanked: 6,376 times | Joined on Nov 2011
#15
I've sent you a pm...
 
F2thaK's Avatar
Posts: 4,365 | Thanked: 2,463 times | Joined on Jan 2010 @ Australia Mate
#16
Originally Posted by thedead1440 View Post
do the following using cmd on your pc:

run cmd as admin
cd c:/program files/nokia/flasher
Code:
flasher --enable-rd-mode --set-rd-flags=no-lifeguard-reset
now once it boots up you can reverse the tweak and it should work.

also once you've managed to reverse it in cmd enter:

Code:
flasher --disable-rd-mode
The commands are courtesy of MAG...
Thanks for highlighting this! Saved my life! Not literally but saved me from flashing again so soon..!!

MT-Toggles has sent my device into reboot loop twice now!
 

The Following User Says Thank You to F2thaK For This Useful Post:
Posts: 397 | Thanked: 185 times | Joined on Oct 2011
#17
Originally Posted by F2thaK View Post
Thanks for highlighting this! Saved my life! Not literally but saved me from flashing again so soon..!!

MT-Toggles has sent my device into reboot loop twice now!
Slightly out of topic, if you are using MAG's Unrestricted UI and MT-Toggles, should just stick to all his mods and don't mix it up with Coderus', I went through reboot loop hell too.

Anyway, I wonder if thread starter had enabled Root-SSH access? If he did, he would at least would have ROOT access via SSH client and theoretically be able to restore the files, no?

However, I only know how to access this via wifi not USB, but am I correct to assume that we can also access this via USB? Anyone?
 

The Following User Says Thank You to kai_en For This Useful Post:
Posts: 108 | Thanked: 77 times | Joined on Jul 2012
#18
y am i having this prob
Attached Images
 
 
Posts: 108 | Thanked: 77 times | Joined on Jul 2012
#19
Originally Posted by thedead1440 View Post
I've sent you a pm...
I need one too.....
im stuck with a wrench icon!
 
Posts: 11 | Thanked: 3 times | Joined on Apr 2012
#20
reflash your device.
 
Reply

Tags
nokia n9, reboot loop

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 22:28.