Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 24 | Thanked: 4 times | Joined on Dec 2012 @ Fort Worth, Texas
#1
I've just lost loads of pictures from my N9! I tried to connect using disk drill and they are not in the trash. Weird. Not sure if this is related to 'Tracker' bug on a previous thread, apologies if not.
 
Posts: 175 | Thanked: 81 times | Joined on Aug 2009
#2
Try to use search to find solution for gallery not showing all pictutes...
 
Posts: 224 | Thanked: 327 times | Joined on Aug 2010 @ The Netherlands
#3
The N9 may shows only it's own photos in the Gallery. You can show the pictures as well. For instance Self Timer and ScreenCapture will produce "pictures" not "photos".

In the Gallery, bottom row: flower shows everything, next button pictures only. Hope it helps!

Last edited by rob_kouw; 2013-09-15 at 21:13.
 
Posts: 24 | Thanked: 4 times | Joined on Dec 2012 @ Fort Worth, Texas
#4
@Wallace, i tried that and used KK. I showed a handful of previous pictures, but not the dozens that disappeared previously...
@rob_kouw, i even tried it wazapp, tapped some sent images to view them and it told me the files were damaged. Not sure what gone on, i've not had any crashes at all.
 
Posts: 175 | Thanked: 81 times | Joined on Aug 2009
#5
If Your user dirs are broken this helps.

Or N9Qtweak has also gallery fix option...

http://talk.maemo.org/showpost.php?p...7&postcount=79

Do not reset tracker.

Last edited by Wallace; 2013-09-16 at 06:50.
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:59.