Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 465 | Thanked: 682 times | Joined on Jun 2012 @ Finland
#51
Soo, should it still vibrate even when I aswer to a call? Because mine at least is still vibrating. Otherwise working flawlessly
 
Posts: 105 | Thanked: 299 times | Joined on Sep 2010
#52
Originally Posted by Boxeri View Post
Soo, should it still vibrate even when I aswer to a call? Because mine at least is still vibrating. Otherwise working flawlessly
No, it should not, are you testing the link here or the app in the store?

I'm still waiting for the update to be accepted, I'm sorry for that, it's not my fault, some times it takes a day, some times a week..
 

The Following User Says Thank You to Iktwo For This Useful Post:
Posts: 465 | Thanked: 682 times | Joined on Jun 2012 @ Finland
#53
Originally Posted by Iktwo View Post
No, it should not, are you testing the link here or the app in the store?

I'm still waiting for the update to be accepted, I'm sorry for that, it's not my fault, some times it takes a day, some times a week..
I am using the link you provided here. Well, i guess i just have to wait for the store version then.

When it gets trough, i remove this one and install that one. It should do the trick right?
 
Posts: 14 | Thanked: 3 times | Joined on Dec 2011 @ Russia
#54
It works fine after uninstall previous -> reboot -> install new -> reboot.
Thank U so match
 
Posts: 465 | Thanked: 682 times | Joined on Jun 2012 @ Finland
#55
Hello

Unfortunately this still is not working correctly for me. It is still vibrating when I answer the call. I have uninstalled the app and installed it again from the store. Have done apt-get remove. Have tried with store version and the one from couple pages earlier. Also tried different combinations with rebooting.

Please advice

Last edited by Boxeri; 2012-08-07 at 16:58.
 
Posts: 465 | Thanked: 682 times | Joined on Jun 2012 @ Finland
#56
Since Iktwo doesn't seem to be around, anyone has ideas to my problem one post earlier?
 
Muzimak's Avatar
Posts: 704 | Thanked: 241 times | Joined on Dec 2011 @ Johannesburg - South Africa
#57
Originally Posted by Boxeri View Post
Since Iktwo doesn't seem to be around, anyone has ideas to my problem one post earlier?
If U had read page 5 U'd see my solution that seemed to work for thse who tried it. I use Connected Vibro 1.2.0 and it works excellent, used it now.

Here we go:

Ok at first I thought the problem remained, it's actually solved. This is what worked for me:
1. Uninstall the Previous Version
2. Copy Deb to the phone (After extracted n PC)
3. Locate via File Box and Install

Now at this stage the problem is still not solved

4. Restart/Reboot Phone

At this stage it stopped working completely for me.

5. Go to setting and disable Vibro and Reactivate

Now works flawlessly, doesn't vibrates before it should!

Many thanx to the Dev, haven't tested yet if receiving calls still vibrates now?
 

The Following User Says Thank You to Muzimak For This Useful Post:
Posts: 465 | Thanked: 682 times | Joined on Jun 2012 @ Finland
#58
Tried already. I first posted actually after your original message and had tried that method. Vibration is working, but it also vibrates when I answer to a call.
 
flopjoke's Avatar
Posts: 426 | Thanked: 374 times | Joined on Apr 2012 @ Middle East
#59
Just curious @Muzimak.. Are you using v1.1.0 from here or 1.2.0 from store?
__________________
Architectural Engineer and Graphic Designer.
[Contact me for any designing work.]

Portfolio: AKstudios : : graphics with attitude.
Flickr: AKstudios
Twitter: @flopjoke
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 21:55.