Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 850 | Thanked: 1,059 times | Joined on Jul 2010
#1171
dbus appears to be broken in 2.0.1. i have no idea why. my deb still works.

user:~$ /opt/billboard/bin/billboard-cli -r
Error org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown: The name io.thp.billboard was not provided by any .service files

user:~$ dbus-send --session --print-reply --dest=io.thp.billboard / io.thp.billboard.render
Error org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown: The name io.thp.billboard was not provided by any .service files

user:~$ apt-cache policy billboard
billboard:
Installed: 2.0.1
Candidate: 2.0.1
Version table:
2.0.1 0
500 http://harmattan.openrepos.net personal/main Packages
*** 2.0.1 0
100 /var/lib/dpkg/status
2.0.0+teleshoes1 0
500 http://harmattan.openrepos.net personal/main Packages
2.0.0+teleshoes0 0
500 http://harmattan.openrepos.net personal/main Packages
2.0.0 0
500 http://harmattan.openrepos.net personal/main Packages
1.1.1 0
500 http://harmattan.openrepos.net personal/main Packages


EDIT: figured out how to debug qdbus. this is the error:
"Connection ":1.112" is not allowed to own the service "io.thp.billboard" due to security policies in the configuration file"
__________________
~ teleshoes ~

Last edited by wolke; 2015-05-18 at 21:16.
 
Posts: 850 | Thanked: 1,059 times | Joined on Jul 2010
#1172
fixed and PR'd.

i have absolutely no idea how my old deb works, but the SAME EXACT CODE that i built originally, freshly compiled, fails (adding the aegis fix fixes the old and new alike).

at least you can fix the version mismatch now...
__________________
~ teleshoes ~
 

The Following User Says Thank You to wolke For This Useful Post:
thp's Avatar
Posts: 1,389 | Thanked: 4,248 times | Joined on Sep 2007 @ Vienna, Austria
#1173
Originally Posted by wolke View Post
at least you can fix the version mismatch now...
Hehe Anything else in the pipeline in terms of patches? Otherwise ping me in a few days and we can do a new release.
 

The Following User Says Thank You to thp For This Useful Post:
coderus's Avatar
Posts: 6,068 | Thanked: 11,244 times | Joined on Nov 2011 @ Open Mobile Platform, Innopolis, Russia
#1174
Originally Posted by wolke View Post
fixed and PR'd.

i have absolutely no idea how my old deb works, but the SAME EXACT CODE that i built originally, freshly compiled, fails (adding the aegis fix fixes the old and new alike).

at least you can fix the version mismatch now...
i think it depends on source (repository) credentials.
__________________
Twitter | Openrepos | GitHub | PayPal.Me
 

The Following User Says Thank You to coderus For This Useful Post:
Posts: 850 | Thanked: 1,059 times | Joined on Jul 2010
#1175
ping! i have no patches planned, and a a release would be lovely. thanks! (also, if you would like me to test the deb before you officially release it, i can do that whenever you get time to make a release candidate)
__________________
~ teleshoes ~
 
thp's Avatar
Posts: 1,389 | Thanked: 4,248 times | Joined on Sep 2007 @ Vienna, Austria
#1176
Version 2.2.0 now released.

Source tarball: http://thp.io/2012/billboard/billboard-2.2.0.tar.gz
Debian package: http://thp.io/2012/billboard/billboard_2.2.0_armel.deb

Also available on OpenRepos.

New in version 2.2.0 (2015-07-08)
  • (wolke) aegis: Add D-Bus credentials (billboardd, billboard-cli)
  • (wolke) dbus: Print message when D-Bus service registration fails
  • (thp) Releasing: Read all version numbers from debian/changelog
 

The Following 13 Users Say Thank You to thp For This Useful Post:
Posts: 3,233 | Thanked: 4,137 times | Joined on May 2011 @ Poland
#1177
Is it possible to show an icon for the connection (if active)? I think the following code should work, but it doesn't:

Code:
{network-name?<<theme://icon-m-common-wlan>>:}{cell-network?<<theme://icon-m-common-packetdata>>:}
__________________
If you want to support my work, you can donate by PayPal or Flattr

Current project:
Porting SailfishOS onto OnePlus 3

Projects no longer actively developed: here
 
Win7Mac's Avatar
Community Council | Posts: 664 | Thanked: 1,648 times | Joined on Apr 2012 @ Hamburg
#1178
Originally Posted by marmistrz View Post
Is it possible to show an icon for the connection (if active)?
https://talk.maemo.org/showthread.ph...37#post1382537
__________________
Nokia 5110 > 3310 > 6230 > N70 > N9 BLACK 64GB
Hildon Foundation Board member
Maemo Community e.V. co-creator, founder and director since Q4/2016
Current Maemo Community Council member
 

The Following User Says Thank You to Win7Mac For This Useful Post:
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:09.