Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 539 | Thanked: 165 times | Joined on Feb 2010 @ Berlin, Germany
#61
Originally Posted by cpulvermacher View Post
I'm currently adding a list of previous alarms, which should simplify things a bit. Not sure if I want to add repeated alarm right now, but I might add them later on.
Maybe not neccessary at all when using alarmed or another triggering software (like sleepanalyser) for calling evilalarm on command line. Especially alarmed (or f-cron) could jump right in and offer the ability to run evilalarm in a cron-like way.
 
Posts: 255 | Thanked: 107 times | Joined on Nov 2010
#62
Snooze didn't work with Blubbels... (yeah I shouldn't be snoozing anyway but I like just one snooze of 5 minutes :P) Using version 0.6. I only tried once, but I'll report if it doesn't work today either.
Great work by the way. Are you going to add more modules? Possibly expandable by others (like an extensions system)? That would be amazing.
 

The Following User Says Thank You to Char For This Useful Post:
Posts: 90 | Thanked: 311 times | Joined on Mar 2010
#63
@Char:
You're right, sound doesn't turn off when snoozing, will look into that.

I do have some module ideas floating around (for example stopping based on an external command -- ping, maybe? ), but I'll need to clean up the interface a bit before adding new ones. (or before anyone else will be willing to write their own)
 

The Following User Says Thank You to cpulvermacher For This Useful Post:
Posts: 128 | Thanked: 21 times | Joined on Dec 2009 @ Slovenia
#64
How can I save new settings in latest version?

When I change alarm song and go back the test goes well. But when I close the program and open again...the settings are not like I changed them...
 
Posts: 90 | Thanked: 311 times | Joined on Mar 2010
#65
@mihapodb:
Settings should be saved when leaving the settings dialog.

So if you return to the main screen and test the alarm, settings appear to be saved; but if you instead close the program, they're gone?
What happens if you use "test alarm" and then restart the program?
 
Posts: 128 | Thanked: 21 times | Joined on Dec 2009 @ Slovenia
#66
I set new settings, go back to main menu, click "test alarm" and there goes alarm with new settings.
But when I close the program settings revert back :/
 
Posts: 90 | Thanked: 311 times | Joined on Mar 2010
#67
I've managed to get similar behaviour by quickly tapping the "settings" button multiple times, resulting in more than one settings dialog. Changing things in one dialog and closing it would apply them, quitting the program would then save the old settings still in other dialogs...

Could this be behind it? Are there any other windows open after clicking settings? (maybe in background?)
 
Posts: 128 | Thanked: 21 times | Joined on Dec 2009 @ Slovenia
#68
Not in my case :/
 
Posts: 90 | Thanked: 311 times | Joined on Mar 2010
#69
@mihapodb:
Can you check if the bug still occurs with this build?
http://ge.tt/32X8dpj
 
Posts: 128 | Thanked: 21 times | Joined on Dec 2009 @ Slovenia
#70
Yes it is the same.

Where are all configuration files of the evil alarm? So I can edit them manually...
 

The Following User Says Thank You to mihapodb For This Useful Post:
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 22:52.