Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 127 | Thanked: 394 times | Joined on Jan 2015 @ Finland
#341
Beta versions are back: https://github.com/pastillilabs/packages/releases

3.1.140 contains:
* Initial keyboard navigation support on UI
* Added multi-selection to accessory condition
* Fixed wakeup timer on Jolla Tablet (hopefully, haven't tested)
* Fixed URL action

Br,
Heikki
 

The Following 4 Users Say Thank You to hhaveri For This Useful Post:
Posts: 127 | Thanked: 394 times | Joined on Jan 2015 @ Finland
#342
Another beta update: https://github.com/pastillilabs/packages/releases

3.1.144 contains:
* Full(?) keyboard navigation support in the UI
* Added multi-selection to accessory condition
* Added optional dark theme to settings
* Fixed URL action
* Fixed wakeup timer on Jolla Tablet (hopefully, still haven't tested)
* Some other optimizations & fixes for the UI

Br,
Heikki
 

The Following 3 Users Say Thank You to hhaveri For This Useful Post:
Posts: 127 | Thanked: 394 times | Joined on Jan 2015 @ Finland
#343
3.1.146 is now available in Jolla Store.

The UI should feel a bit snappier now. Not much, but at least a bit.

Compared to previous store version:
* Support for keyboard navigation in the UI
* Added optional dark theme to settings
* Added multi-selection to Accessory condition
* Fixed URL action
* Fixed internal wakeup timer (for Jolla Tablet, possibly improved on other targets as well)
* General optimizations & fixes for the UI

Br,
Heikki
 

The Following 3 Users Say Thank You to hhaveri For This Useful Post:
Posts: 298 | Thanked: 682 times | Joined on Jan 2010 @ Paris, France
#344
Thanks @hhaveri
I have updated through the jolla store to the latest. It seems that some plugins are currently unreachable: I could not download some more addons like 'Bluetooth pro', 'WiFi Pro', 'Command' ... and few others; while I was able to download other functions without issues like 'Display', 'Internet sharing' !?
Are you aware of this?

edit: some precision. There are no error messages but nothing happens when I click on the icon for some addons while it works as expected for others...

Last edited by P@t; Today at 12:52.
 
Posts: 127 | Thanked: 394 times | Joined on Jan 2015 @ Finland
#345
Originally Posted by P@t View Post
Thanks @hhaveri
I have updated through the jolla store to the latest. It seems that some plugins are currently unreachable: I could not download some more addons like 'Bluetooth pro', 'WiFi Pro', 'Command' ... and few others; while I was able to download other functions without issues like 'Display', 'Internet sharing' !?
Are you aware of this?

edit: some precision. There are no error messages but nothing happens when I click on the icon for some addons while it works as expected for others...
Hi,

Have you tried restarting the app (including the background service) - or even the whole device?

Downloading plugins works for me, so it is likely some error in the update process and a restart or manual clean-up of app data should help. I'll try to find out what is causing this.

Br,
Heikki
 

The Following User Says Thank You to hhaveri For This Useful Post:
Posts: 298 | Thanked: 682 times | Joined on Jan 2010 @ Paris, France
#346
Originally Posted by hhaveri View Post
Hi,

Have you tried restarting the app (including the background service) - or even the whole device?

Downloading plugins works for me, so it is likely some error in the update process and a restart or manual clean-up of app data should help. I'll try to find out what is causing this.

Br,
Heikki
After rebooting the phone, I still faced the same issue.
I solved it by uninstalling the app, deleting the folder in home/nemo/.local/share/
then I could have everything working again after reinstalling...
Sorry this is not very helpful :P
 

The Following User Says Thank You to P@t For This Useful Post:
Posts: 298 | Thanked: 682 times | Joined on Jan 2010 @ Paris, France
#347
Hi again
Another issue I have spotted:

if I want to use 'location' as a when
when I select it, nothing happens ;-)
I guess there should be a popup with tower cells if I remember how it used to work?
 
Posts: 127 | Thanked: 394 times | Joined on Jan 2015 @ Finland
#348
Originally Posted by P@t View Post
Hi again
Another issue I have spotted:

if I want to use 'location' as a when
when I select it, nothing happens ;-)
I guess there should be a popup with tower cells if I remember how it used to work?
'Location' should show a map view. You are mixing it with 'Network Cells' Again, both work on my device (good old Jolla 1 & Tablet). I wonder what is causing all these issues :/

Br,
Heikki
 
Reply

Tags
sailfish os, situations

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 15:40.