Notices


Reply
Thread Tools
CepiPerez's Avatar
Posts: 1,023 | Thanked: 4,410 times | Joined on Feb 2010 @ Argentina
#21
Ok, I'll do this.
But give some time, I'm really busy reading Dave999's PR1.2 thread
 
Posts: 2,014 | Thanked: 1,581 times | Joined on Sep 2009
#22
Originally Posted by shazosbourne View Post
Please do. It is lovely.
Second that - even in its unfinished state I run it and am very happy with it.
__________________
Class .. : Power Poster, Potential Coder
Humor .. : [*********] Alignment: Chaotic Evil
Patience : [***-------] Weapon(s): +2 Logic Mace
Agro ... : |*****-----] Relic(s) : G1, N900

 
calvin_42's Avatar
Posts: 286 | Thanked: 219 times | Joined on Feb 2010 @ France
#23
I don't like the new version. It's all grey instead of the beautiful gradient black.

Couldn't you make 2 versions ?
__________________
AutoDisconnect automatically closes your idle connections (Wifi/3G/Bluetooth) and switches the network mode to 2G when 3G is not used. [ Thread ] [ Wiki ] [ Donate ]
 
Posts: 130 | Thanked: 24 times | Joined on Jan 2010 @ Israel
#24
Very Good looking!
thanks
 
CepiPerez's Avatar
Posts: 1,023 | Thanked: 4,410 times | Joined on Feb 2010 @ Argentina
#25
Version 0.3 uploaded to extras-devel
This is the one you are looking for
 

The Following 2 Users Say Thank You to CepiPerez For This Useful Post:
Posts: 138 | Thanked: 164 times | Joined on Aug 2009 @ Chateauroux, FRANCE
#26
where are the new icons ?
 
cjp's Avatar
Posts: 762 | Thanked: 395 times | Joined on Jan 2010 @ Helsinki
#27
I couldn't get the new icons either.

First I just tried updating the theme by having it "switched on" and just applying update. Icons didn't appear, did a boot, icons still wouldn't appear.

Uninstalled theme and retrieved it again. Still no icons and this time the background images were missing. :/
 
Posts: 16 | Thanked: 1 time | Joined on Jan 2010
#28
The same for me...please check it! no icons & background
 
CepiPerez's Avatar
Posts: 1,023 | Thanked: 4,410 times | Joined on Feb 2010 @ Argentina
#29
Uninstalled and remove all files, then installed it again
It's working fine for me
Please you show me the followig folders:
/usr/share/themes/humanity
/usr/share/icons

Last edited by CepiPerez; 2010-05-19 at 14:52.
 
Guest | Posts: n/a | Thanked: 0 times | Joined on
#30
Originally Posted by CepiPerez View Post
Uninstalled and remove all files, then installed it again
It's working fine for me
Please you show me the followig folders:
/usr/share/themes/humanity
/usr/share/icons
which files do you suggest to remove? The Humanity folder within the themes folder?
Themes folder:
Code:
Nokia-N900:/usr/share/themes# ll
drwxr-xr-x    4 root     root          304 Jan 26 00:42 Default
drwxr-xr-x    3 root     root          232 Jan 26 00:41 Emacs
drwxr-xr-x    3 root     root          224 Jan 26 00:41 Raleigh
drwxr-xr-x   13 root     root         1144 Apr 11 12:08 alpha
drwxr-xr-x   13 root     root         1072 Jan 26 00:42 beta
lrwxrwxrwx    1 root     root           23 Jan 26 00:43 default -> /usr/share/themes/alpha
drwxr-xr-x   13 root     root         1072 May 17 08:21 dthemeaeroblack-themedir
drwxr-xr-x    3 root     root          224 May 19 15:43 humanity
Icons folder:
Code:
Nokia-N900:/usr/share/icons# ll
lrwxrwxrwx    1 root     root           41 May  8 22:05 abiword_48.png -> /opt/maemo/usr/share/icons/abiword_48.png
drwxr-xr-x    3 root     root          224 Jan 26 00:41 default
drwxr-xr-x   26 root     root         1776 May 19 19:30 hicolor
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:52.