Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 5,795 | Thanked: 3,148 times | Joined on Feb 2007 @ Agoura Hills Calif
#81
I just recently had pretty good results with my Roku player and the Qtirreco Netflix player. I used it for hours. Now it has stopped working entirely.
__________________
All I want is 40 acres, a mule, and Xterm.
 
christexaport's Avatar
Posts: 1,589 | Thanked: 719 times | Joined on Aug 2009 @ Arlington (DFW), Texas
#82
Can anyone please upload a remote for the LG 42lh200c flat panel TV? Or is there anyone that knows of a working code setup for that model that is already downloadable via the QtIrreco app UI? I'd love to test if its working for me, but can't even find if there is a suitable code setup for my TV.
__________________
Maemo-Freak.com
"...and the Freaks shall inherit the Earth."
 
Posts: 2 | Thanked: 0 times | Joined on Dec 2011
#83
Hi,
my problem is that my widget shows a network error when i want to watch the remote select list.
It works great whit a remote that i earlear downloaded but now i cant download new remotes
pleas help
 
bingomion's Avatar
Posts: 530 | Thanked: 341 times | Joined on Aug 2010 @ MLB.AU
#84
a better search would have found a more later thread:
http://talk.maemo.org/showthread.php...17#post1133217

Last edited by bingomion; 2011-12-18 at 22:10. Reason: http://talk.maemo.org/showthread.php?p=1133217#post1133217
 
Posts: 1 | Thanked: 0 times | Joined on Dec 2011
#85
hi!

i just instaled irreco widget! but when i want to download remote i get a connection error! i have found the remote by using the link but i cant find the way to download! i have read almost all the posts here but i got confused between irreco widget and qtirreco! can someone help?

thanks

pedro
 
bingomion's Avatar
Posts: 530 | Thanked: 341 times | Joined on Aug 2010 @ MLB.AU
#86
qtirreco works for me!
Re read the posts again, it's not that many!
 
Posts: 417 | Thanked: 455 times | Joined on Feb 2011
#87
thanks alot... coz this is the only IR app that works for me nothing else... i like its minimal interface....

I JUST WISH IT WAS A BIT LARGER IN SIZE... for single handed operating...
IF POSSIBLE PLS ADD A WIDGET SIZE SETTING TO IT...


regards
immi.shk
 
Posts: 3 | Thanked: 0 times | Joined on Jan 2012
#88
hi i cant actually find the widget to install!!??
how do u enable the extras to download it? ive downloaded the actuall remote
 
Posts: 112 | Thanked: 34 times | Joined on Dec 2010
#89
Originally Posted by pedrosimoes View Post
hi!

i just instaled irreco widget! but when i want to download remote i get a connection error! i have found the remote by using the link but i cant find the way to download! i have read almost all the posts here but i got confused between irreco widget and qtirreco! can someone help?

thanks

pedro
Well, don't know about irreco Widget but for Qtirreco read this post http://talk.maemo.org/showpost.php?p...&postcount=588

and this one http://talk.maemo.org/showpost.php?p...&postcount=594

hope this will work for you too.
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:07.