Notices


Reply
Thread Tools
KylliOrvokki's Avatar
Posts: 143 | Thanked: 721 times | Joined on Oct 2014
#121
Originally Posted by Jef91 View Post
The Sailfish OS port on the OnePlus One is getting fairly mature. Has anyone given this a try on that device yet?
Should this work on Oneplus One as well?

First page only Nexus 4 and 5 are mentioned.
 
Posts: 235 | Thanked: 821 times | Joined on Jul 2014
#122
Originally Posted by KylliOrvokki View Post
Should this work on Oneplus One as well?

First page only Nexus 4 and 5 are mentioned.
It should work on any ported device, in theory, Nexus 4 and 5 are the only ones we have to test with.
 

The Following User Says Thank You to nh1402 For This Useful Post:
KylliOrvokki's Avatar
Posts: 143 | Thanked: 721 times | Joined on Oct 2014
#123
Originally Posted by nh1402 View Post
It should work on any ported device, in theory, Nexus 4 and 5 are the only ones we have to test with.
So what are odds of bricking my Oneplus?

If low or good recovery instructions linked I might try that out at some point when I have time.
 
Posts: 98 | Thanked: 52 times | Joined on Mar 2015
#124
this gapps package is working for me on n5:

gapps-kk-20131031-ODEX.zip
http://d-h.st/0mE
 
Posts: 235 | Thanked: 821 times | Joined on Jul 2014
#125
Originally Posted by carepack View Post
this gapps package is working for me on n5:

gapps-kk-20131031-ODEX.zip
http://d-h.st/0mE
Is this with the latest version (yesterday), as I test one of the versions from yesterday and although I could run the play store it didn't let me download any apps from it.

EDIT: then again there is a possibility it was due to the mini gapps package that I flashed and not the full one. But it should work with that.
 

The Following User Says Thank You to nh1402 For This Useful Post:
Posts: 210 | Thanked: 839 times | Joined on Feb 2013
#126
Originally Posted by nh1402 View Post
Is this with the latest version (yesterday), as I test one of the versions from yesterday and although I could run the play store it didn't let me download any apps from it.

EDIT: then again there is a possibility it was due to the mini gapps package that I flashed and not the full one. But it should work with that.
i moved some files and hacked camera, nothing else
 

The Following 2 Users Say Thank You to liar For This Useful Post:
Posts: 98 | Thanked: 52 times | Joined on Mar 2015
#127
Originally Posted by nh1402 View Post
Is this with the latest version (yesterday), as I test one of the versions from yesterday and although I could run the play store it didn't let me download any apps from it.

EDIT: then again there is a possibility it was due to the mini gapps package that I flashed and not the full one. But it should work with that.
pico gapps produced errors for me because of the startup wizard. trie no other package. immediately moved to dex package because I haven't knew if it's art running by default or not. In the beginnings of art there we're problems with the de(odex) packages

nh1402:
You could start play store? Only download not working?
Already tried the suggested gapps package
 
jellyroll's Avatar
Posts: 405 | Thanked: 605 times | Joined on Apr 2012 @ Netherlands 020
#128
$ sg graphics sfdroid

# /usr/libexec/droid-hybris/system/bin/logcat
Attached Images
 

Last edited by jellyroll; 2016-02-05 at 02:45.
 
Posts: 235 | Thanked: 821 times | Joined on Jul 2014
#129
Originally Posted by jellyroll View Post
I don't what the thing is that i'm doing wrong but the boot animation keeps on spinning for ever.
If you've flashed the latest version in recovery (latest version link can now be found in the first post) then there's an entry in the Sailfish app drawer to launch sfdroid. Did you flash anything else before or after sfdroid?, gapps etc? it's safer to flash sfdroid see it (CM inside Sailfish) boot first, before flashing any android related packages.
 

The Following User Says Thank You to nh1402 For This Useful Post:
Posts: 210 | Thanked: 839 times | Joined on Feb 2013
#130
Originally Posted by jellyroll View Post
I don't what the thing is that i'm doing wrong but the boot animation keeps on spinning for ever.
did you execute the usermod command from the instructions?
 

The Following 2 Users Say Thank You to liar For This Useful Post:
Reply

Tags
apkenv

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:43.