Notices


Reply
Thread Tools
chiappa's Avatar
Posts: 52 | Thanked: 19 times | Joined on Jan 2010
#1
Anyone sympathize?

The alarm clock sounds an alarm for exactly one minute and then goes to snoozy mode. Also the amount of snoozies is limited.

I don't know about you, but there is no way I can get up with that. I need an endless loop of gabber that goes to snooze mode only if I punch the device

Also a feature for setting the alarm sound volume would be nice.

It would be so great if someone would crack this **** or make an app! Please let me know I am not the only one with this problem..
 

The Following User Says Thank You to chiappa For This Useful Post:
Posts: 56 | Thanked: 34 times | Joined on Dec 2011 @ finland
#2
Why dont u just change the alarm clock sound?
 
Posts: 562 | Thanked: 123 times | Joined on Nov 2009 @ Daly City
#3
http://www.youtube.com/watch?v=8zEH5GxPNO8

here you go.
__________________
N900(40GB) PR1.3|NITDroid|Power40|MeeGo @1GHz
Nokia N9(64GB)Black|PR1.1
ASUS G73JH| i7-720QM | 1.6-2.8GHz | WIN 7 Pro | ATI 5870 1GB DDR5 | 8GB RAM DDR3 1333MHz | 80GB X-25 G2 SSD+500 GB HDD | 1920x1080 | RAZER MAMBA | ALIENWARE BACKPACK(WTF?)| Intel 6200 WIFI|
 

The Following 2 Users Say Thank You to chase15 For This Useful Post:
chiappa's Avatar
Posts: 52 | Thanked: 19 times | Joined on Jan 2010
#4
Originally Posted by TrD View Post
Why dont u just change the alarm clock sound?
In any case it will last a minute and my unconscious knows that I can just sleep it off.. That is the issue here.

Originally Posted by chase15 View Post
http://www.youtube.com/watch?v=8zEH5GxPNO8

here you go.
That's pretty hilarious, probably what I would need. But it's pretty sad if I have to start carrying around some extra device on my travels.
 
Posts: 359 | Thanked: 162 times | Joined on Jan 2011 @ Budapest
#5
I wish EvilAlarm would get ported to Harmattan...
 

The Following 2 Users Say Thank You to noetus For This Useful Post:
chiappa's Avatar
Posts: 52 | Thanked: 19 times | Joined on Jan 2010
#6
Haha, that's ingenious. Does anyone know how to make a port out of this?
 
chiappa's Avatar
Posts: 52 | Thanked: 19 times | Joined on Jan 2010
#7
btw. the developer, christian said that to make the N9 port it would require mods like preventing volume changes, vibration, etc. but it should be possible.

please, would someone like to volunteer?
 
Posts: 183 | Thanked: 98 times | Joined on Mar 2011 @ Brisbane, Australia
#8
This is a pretty old thread, but I'm bumping it instead of making a new thread. I have exactly the same problem as in the OP, I will set 2 different alarms, one at 6.25, one at 6.30, and I still cannot wake up properly as the alarm keeps turning off after a minute. Hoping someone knows of a way to get it ringing constantly, or a new alarm application... before I have to buy a bedside alarm clock just for this purpose.
__________________
N900 | N9 - 64gb | www.EverythingN9.com - Nokia N9 Tips, Tricks, and Reviews
 
Moderator | Posts: 6,215 | Thanked: 6,398 times | Joined on Nov 2011
#9
Storm_11,

fastern9, status menu extensions, n9qtweak tweak t-3

are possible culprits... You have anyone of them? If yes which ones then I'll get you the work-around...
 

The Following User Says Thank You to thedead1440 For This Useful Post:
Posts: 183 | Thanked: 98 times | Joined on Mar 2011 @ Brisbane, Australia
#10
just as a further clarification, when i say "turn off", that is the alarm stops, until 5 minutes later (snooze setting) , by which it will awake again. I've had this problem since I got the N9 at release, only now is it annoying me too much . So I'm not entirely sure if it is a mod program causing it.

I have faster n9, and use coderus' unrestricted ui (T-3) from N9QT.
__________________
N900 | N9 - 64gb | www.EverythingN9.com - Nokia N9 Tips, Tricks, and Reviews
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 22:56.