Notices


Reply
Thread Tools
Community Council | Posts: 516 | Thanked: 689 times | Joined on Sep 2010 @ Mbabane
#251
use
Code:
52.22.201.16
 

The Following 4 Users Say Thank You to sicelo For This Useful Post:
pichlo's Avatar
Posts: 4,806 | Thanked: 14,326 times | Joined on Sep 2012 @ UK
#252
It's AWS, wouldn't the IP be dynamic?
__________________
In particle accelerators atoms are indeed not only touching each others. But banging together in a massive explosive orgasm.
-- nieldk in a TMO post
 

The Following User Says Thank You to pichlo For This Useful Post:
Community Council | Posts: 516 | Thanked: 689 times | Joined on Sep 2010 @ Mbabane
#253
Originally Posted by pichlo View Post
It's AWS, wouldn't the IP be dynamic?
Nop. I've been using it consistently. wondering what will happen when the cert expires in two weeks from now
 

The Following User Says Thank You to sicelo For This Useful Post:
Posts: 1,004 | Thanked: 3,278 times | Joined on Oct 2014
#254
Originally Posted by sicelo View Post
Nop. I've been using it consistently. wondering what will happen when the cert expires in two weeks from now
1. Yes, IP is dynamic, it might change.
2. When cert expires it will stop working.
__________________
You can still support my work by donation - click here

ETH: 0xf7544913017653719259c92d38d50d9d55f7c6cd
 

The Following 4 Users Say Thank You to nieldk For This Useful Post:
Community Council | Posts: 516 | Thanked: 689 times | Joined on Sep 2010 @ Mbabane
#255
whoa!
we've got a friend in 'higher places' evidently...

just tested fix on my N900 and it was instant. Someone renewed the cert, and now it expires May 16, 2018

Last edited by sicelo; 2017-05-18 at 14:59. Reason: correcting spelling
 

The Following 8 Users Say Thank You to sicelo For This Useful Post:
Posts: 185 | Thanked: 197 times | Joined on Jan 2010 @ Accra,Ghana
#256
does this still work? tried the ip address but cant get a location lock.
 

The Following User Says Thank You to tcbl50 For This Useful Post:
Community Council | Posts: 516 | Thanked: 689 times | Joined on Sep 2010 @ Mbabane
#257
Originally Posted by tcbl50 View Post
does this still work? tried the ip address but cant get a location lock.
yes, works fine for me.
do you: (1) have the updated certman packages? (2) have set supl.nokia.com in location settings?
 

The Following 2 Users Say Thank You to sicelo For This Useful Post:
Posts: 185 | Thanked: 197 times | Joined on Jan 2010 @ Accra,Ghana
#258
Originally Posted by sicelo View Post
yes, works fine for me.
do you: (1) have the updated certman packages? (2) have set supl.nokia.com in location settings?
where can i find those packages? maybe i am using the wrong maps application. which one do you use please?
 

The Following User Says Thank You to tcbl50 For This Useful Post:
Community Council | Posts: 516 | Thanked: 689 times | Joined on Sep 2010 @ Mbabane
#259
Originally Posted by tcbl50 View Post
where can i find those packages? maybe i am using the wrong maps application. which one do you use please?
Ovi Maps ...
the packages are in cssu-devel
 

The Following 3 Users Say Thank You to sicelo For This Useful Post:
Community Council | Posts: 516 | Thanked: 689 times | Joined on Sep 2010 @ Mbabane
#260
Originally Posted by tcbl50 View Post
... wrong maps application. which one do you use ...
By the way, A-GPS (even just plain GNSS/non-assisted) is not related to the maps application in use.

(of course Ovi Maps did have a bug in which it timed out too soon waiting for a fix, but that was evidently fixed as well)
 

The Following 2 Users Say Thank You to sicelo For This Useful Post:
Reply

Tags
a-gps, nokia n900

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:57.