Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 191 | Thanked: 29 times | Joined on Sep 2007 @ Ottawa
#1
Hi fellow Diablo users.

I am having a problem with my iGo keyboard (bluetooth) and Diablo. After a couple of days of working just fine, the keyboard keys stop showing up on the screen. (Can't type)

The BT icon will light blue (I can even disconnect the keyboard) and press a key and get it to light blue again, but it just won't type.

Rebooting the n800 clears the problem.

I don't see any BT kmods, so I can't unload them, and reload them. So does anyone have any ideas on how to reconnect the "typing" of the keyboard without rebooting (which really sucks down the battery)?

TIA,

Craig...
__________________
N800, Think Outside Kbd, 8GB SDHC Card (OCZ, ext2), and 8GB SD Card (Patriot formatted as VFAT)
Zaurus SL-6000, IR Keyboard, 1GB SD Card
 
Posts: 191 | Thanked: 29 times | Joined on Sep 2007 @ Ottawa
#2
Just an update. I have opened a bug for this issue 3532
__________________
N800, Think Outside Kbd, 8GB SDHC Card (OCZ, ext2), and 8GB SD Card (Patriot formatted as VFAT)
Zaurus SL-6000, IR Keyboard, 1GB SD Card
 
Posts: 444 | Thanked: 587 times | Joined on Sep 2007 @ The DMV
#3
I've been running into the same problem too. The keyboard is paired, a tap of a key gets the bluetooth icon to turn blue, but no text is generated from any subsequent keystrokes. Rebooting doesn't fix it.

Very frustrating indeed...
 
Posts: 444 | Thanked: 587 times | Joined on Sep 2007 @ The DMV
#4
So the keyboard suddenly decided to start working again. Who really knows why, but I did notice that keyboard functionality returned after I used bluetooth for other purposes (GPS and file transfer). Or, it could have been after a reboot.

In any case, I guess I will take the advice of other posters (i.e., keep trying, it will eventually work), and accept the quirkiness that is my N800!
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 21:59.