Active Topics

 



Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 182 | Thanked: 391 times | Joined on Jul 2012 @ Germany - Potsdam
#21
Thanks for your great work. I have no wheather data and no refresh too.

But, as I can see, you are working on it. I can wait for the fix.
 
Posts: 1,136 | Thanked: 1,893 times | Joined on Apr 2007 @ Belarus
#22
I've just uploaded the new version of MeeeCast (0.8.4.2) to OpenRepos.
Please test it.

Vlad.

P.S. Important - delete all stations and add them again before testing.

Last edited by vasvlad; 2014-01-18 at 12:08.
 

The Following 8 Users Say Thank You to vasvlad For This Useful Post:
TMavica's Avatar
Posts: 2,004 | Thanked: 1,011 times | Joined on Apr 2010 @ Hong Kong
#23
Thanks! Fixed
__________________
The Glorious Lady T.Mavica
Twitter https://twitter.com/TMavica
 

The Following User Says Thank You to TMavica For This Useful Post:
Posts: 23 | Thanked: 15 times | Joined on Nov 2013
#24
Fixed here too! Thanks, this turned out to be very usefull application!

Last edited by finfly; 2014-01-18 at 13:37.
 
TMavica's Avatar
Posts: 2,004 | Thanked: 1,011 times | Joined on Apr 2010 @ Hong Kong
#25
bugs found
you can open many meecast when you click the icon
__________________
The Glorious Lady T.Mavica
Twitter https://twitter.com/TMavica
 

The Following User Says Thank You to TMavica For This Useful Post:
Posts: 750 | Thanked: 2,789 times | Joined on Jan 2011 @ Czech Republic
#26
Thanks, great app and now working as well

Do you plan to make the background transparent to fit Jolla's appearance? It would be nice to at least have it as an option.

Also there is a weird white tint when flicking between pages and a line between them. See this:




Originally Posted by TMavica View Post
bugs found
you can open many meecast when you click the icon
No, this could be a great feature! That way you can emulate widget behavior by opening different cities in different windows. Please, keep it (at least optionally).


I found a different bug, though - when you open hour-by-hour forecast, it's impossible to scroll.

Last edited by nodevel; 2014-01-18 at 14:40.
 
Posts: 1,136 | Thanked: 1,893 times | Joined on Apr 2007 @ Belarus
#27
Originally Posted by TMavica View Post
bugs found
you can open many meecast when you click the icon
Confirmed. Will be fixed in the next version.

Vlad.
 

The Following 2 Users Say Thank You to vasvlad For This Useful Post:
Posts: 1,136 | Thanked: 1,893 times | Joined on Apr 2007 @ Belarus
#28
Originally Posted by nodevel View Post
Thanks, great app and now working as well

So you plan to make the background transparent to fit Jolla's appearance? It would be nice to at least have it as an option.

Also there is a weird white tint when flicking between pages and a line between them. See this:

http://i42.tinypic.com/2rxxv7d.jpg



No, this could be a great feature! That way you can emulate widget behavior by opening different cities in different windows. Please, keep it (at least optionally).


I found a different bug, though - when you open hour-by-hour forecast, it's impossible to scroll.
Ok.

Vlad.
 

The Following User Says Thank You to vasvlad For This Useful Post:
Posts: 61 | Thanked: 75 times | Joined on Sep 2012 @ Germany
#29
perfect work!!
thx
 
Posts: 182 | Thanked: 391 times | Joined on Jul 2012 @ Germany - Potsdam
#30
Originally Posted by vasvlad View Post
I've just uploaded the new version of MeeeCast (0.8.4.2) to OpenRepos.
...
looks very good, refresh of weather data works.

Thank you.

Code:
MeeCastCover::MeeCastCover::setStatus
ConfigQml::check_and_update_station
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
end update station name = Potsdam
[W] unknown:563 - file:///usr/share/harbour-meecast/qml/pages/WeatherStationDelegate.qml:563:13: QML Image: Cannot open: file:///usr/share/harbour-meecast//images/.png
get_count_days()
QML updatemodels())
current_station_id0
DataModel::reload_data/home/nemo/.config/com.meecast.omweather/openweathermap.org_2852458
TIMEZONE in entering   1
MeeCastCover::MeeCastCover::setStatus
get_count_days()
ConfigQml::stationname_index 0
MeeCastCover::MeeCastCover::setStatus
ConfigQml::check_and_update_station
start update
RefcountQML2: 8
curl result = 0
curl result = 0
curl result = 0
curl result = 0
 EXEC /usr/share/harbour-meecast/lib/openweathermaporg /home/nemo/.config/com.meecast.omweather/openweathermap.org_2852458.orig /home/nemo/.config/com.meecast.omweather/openweathermap.org_2852458 /home/nemo/.config/com.meecast.omweather/openweathermap.org_2852458.detail.orig /home/nemo/.config/com.meecast.omweather/openweathermap.org_2852458.hours.orig
/home/nemo/.cache/com.meecast.omweather/openweathermap.org_2852458_basemap_0.png
/home/nemo/.cache/com.meecast.omweather/openweathermap.org_2852458_basemap_0.png
/home/nemo/.cache/com.meecast.omweather/openweathermap.org_2852458_map_0.png
/home/nemo/.cache/com.meecast.omweather/openweathermap.org_2852458_map_0.png
end update station name = Potsdam
[W] unknown:563 - file:///usr/share/harbour-meecast/qml/pages/WeatherStationDelegate.qml:563:13: QML Image: Cannot open: file:///usr/share/harbour-meecast//images/.png
get_count_days()
QML updatemodels())
current_station_id0
DataModel::reload_data/home/nemo/.config/com.meecast.omweather/openweathermap.org_2852458
TIMEZONE in entering   1
get_count_days()
ConfigQml::stationname_index 0
only some warnings about missing files. Im using icon set Tango.

Last edited by meemorph; 2014-01-18 at 19:45.
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:04.