Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 36 | Thanked: 28 times | Joined on Jul 2010
#1
Google have just released Instant Search (details) for the US and a few countries if you're signed in. Very cool stuff.

What's also cool is that it works (slowly) on MicroB. Go to http://www.google.com/webhp?sclient=psy (probably whilst being signed in). Probably not very useful at the speed it goes, but it's nice to know Maemo is ahead of the rest - Google say it's coming to mobiles this fall.

Update: it seems like it actually works pretty well. When you press the down key the updates come (almost) immediately.

Last edited by dave1010; 2010-09-08 at 18:01. Reason: Added better URL and down key note
 
Posts: 36 | Thanked: 28 times | Joined on Jul 2010
#2
Update: here's an image:
 
Posts: 228 | Thanked: 145 times | Joined on Dec 2009
#3
it's definitely faster on a real computer, but it's pretty good on the n900 too
 
Posts: 214 | Thanked: 140 times | Joined on Aug 2010
#4
I noticed the same. Neither iOS nor Android worked.

/Z
 
Posts: 2,014 | Thanked: 1,581 times | Joined on Sep 2009
#5
Very fast on my OCed N900 - I would say maybe 1/2 second lag between typing and suggestions.
__________________
Class .. : Power Poster, Potential Coder
Humor .. : [*********] Alignment: Chaotic Evil
Patience : [***-------] Weapon(s): +2 Logic Mace
Agro ... : |*****-----] Relic(s) : G1, N900

 
Posts: 29 | Thanked: 2 times | Joined on Apr 2010 @ NC, USA
#6
For some reason it doesn't work for me. I am logged in and on a fast connection.

Edit: It works in Firefox, but not MicroB or Opera.

Last edited by prattmic; 2010-09-09 at 01:49.
 
Posts: 214 | Thanked: 140 times | Joined on Aug 2010
#7
It seems to matter if you are logged into your "countrys" google or "google.com". The thing is that if I by default go to "google.com" it reirects to "google.se", but if you look at the bottom there is (perhaps temporarily, for this reason, I dunno, I never noticed it before) a "go to google.com in English" button, and if you click that, you get to it also on MicroB.

I was confused on my desktop machine coz I got google instant to work on firefox but not on chrome, but it turned out to be for the same reason (one was showing google.com the other google.se even though I had typed google.com in both)

/Z
 
Posts: 29 | Thanked: 2 times | Joined on Apr 2010 @ NC, USA
#8
Hmm, I am definitely on "google.com" (I'm in the US anyway), and logged in, yet I still can't get it to work. I wonder if there is a specific URL you can go to force it to turn on?
 
Posts: 36 | Thanked: 28 times | Joined on Jul 2010
#9
The special URL is http://www.google.com/webhp?sclient=psy - I guess the "psy" is chort for psychic. Works for me, logged in, in the UK.
 
silvermountain's Avatar
Posts: 1,359 | Thanked: 717 times | Joined on May 2009 @ ...standing right behind you...
#10
Originally Posted by dave1010 View Post
The special URL is http://www.google.com/webhp?sclient=psy - I guess the "psy" is chort for psychic. Works for me, logged in, in the UK.
That works in microB for OS2008/Diablo as well.
I wouldn't call it lightning fast..but, it works.
__________________
.N810 experience: Since 6/2009
My Twenty Favorite OS2008 Applications:
AutoScan, Diablo5 Theme, Dialcentral, DragLock, EmelFM2, FlipClock, gPodder, Headphoned, Knots 2, Maemo Mapper, mPlayer, openNTPD, OpenSSH, Panucci, Personal Launcher, QuickNote, Seqretary, SlideLock, Telescope, YellowNotes
 
Reply

Tags
browser, google, microb

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 22:31.