Notices


Reply
Thread Tools
mrebanza's Avatar
Posts: 290 | Thanked: 132 times | Joined on Jan 2010 @ New York City
#41
hahaha . . . that dude is funny
 
Posts: 32 | Thanked: 1 time | Joined on Nov 2009
#42
He's geeked out by his new device heh. I get like that too tho everytime i get a new toy to play with.
Cool device, its basically a faster n800. Nothing to write home about as its still using some kind of modified OS2008. I like the ui better then my n810. I wonder if we can get the image of this device and run it on our hardware. Also ripping the default keyboard/games and apps and running them on our devices seem feesable

-Hint Hint nokia- Update your n8xx or someone else will!
 
realcomix's Avatar
Posts: 83 | Thanked: 12 times | Joined on Jun 2006 @ queen creek , AZ
#43
i feel that my n900 is still faster .. ..
 
gerbick's Avatar
Posts: 6,483 | Thanked: 14,093 times | Joined on Jul 2007 @ undecided.
#44
This video was posted in December around this forum, and a thread that was started in July of last year - here you go...
__________________
gerbick | iPhone 8 [ 256GB iOS 11.1 Beta ] | iPad Pro [ 256GB iOS 11.1 Beta ]
Former Maemo Council Member - 2015
 

The Following User Says Thank You to gerbick For This Useful Post:
Posts: 5,335 | Thanked: 8,180 times | Joined on Mar 2007 @ Pennsylvania, USA
#45
Originally Posted by gerbick View Post
This video was posted in December around this forum, and a thread that was started in July of last year...
And now "First Maemo device NOT made by Nokia!" with eight posts has been merged into that (this) very thread.
 

The Following User Says Thank You to sjgadsby For This Useful Post:
tso's Avatar
Posts: 4,783 | Thanked: 1,252 times | Joined on Aug 2007 @ norway
#46
btw, the cpu used is a xscale. Basically its a arm variant that intel cooked up, before selling the whole thing to marvell. Its somewhere in the ballpark between arm9 (the instruction set it compatible with) and arm11, so its 1.5 generations behind the cortex found in the N900 or archos 5 IT.
__________________
Be warned, posts are often line of thoughts at highway speeds...
 
Posts: 3 | Thanked: 0 times | Joined on Apr 2013
#47
i have this mid,but now it does't work

when I use apt-get update,the error log:

正在读取软件包列表... 有错误!
E: Dynamic MMap ran out of room
E: 处理 canola2 (NewVersion1)时出错
E: Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/repository.maemo.org_extras_dists_chinook_free_bin ary-armel_Packages
E: 无法解析或打开软件包的列表或是状态文件。
 
Posts: 1,776 | Thanked: 4,132 times | Joined on Feb 2011 @ Germany
#48
@avnow,

Cool. Try "apt-get clean" and then try again.

You're probably the only person alive with the OP5-E. Would it be technically possible for you to extract a complete image of the root file system and post it somewhere for analysis?
 
nokiabot's Avatar
Posts: 1,973 | Thanked: 1,820 times | Joined on Mar 2013 @ india
#49
zombie what extra does it have from the manufacturer? you should try to extract and upload it here who knows it might have goodies hidden
 
Posts: 3 | Thanked: 0 times | Joined on Apr 2013
#50
Originally Posted by reinob View Post
@avnow,

Cool. Try "apt-get clean" and then try again.

You're probably the only person alive with the OP5-E. Would it be technically possible for you to extract a complete image of the root file system and post it somewhere for analysis?
i delete the resoure.list,and it;s ok,thank you very much

i don't know how to get the image,i'm a freshman
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:12.