Reply
Thread Tools
Posts: 92 | Thanked: 2 times | Joined on Dec 2009
#1
When i try to download anything from the ovi store thats what i get "application package not found" any ideas?? thanks
 
Posts: 1 | Thanked: 0 times | Joined on Jan 2010 @ Crieff, Scotland
#2
I have the same issue with mine so any advice would be appreciated.
Thanks.
 
Posts: 92 | Thanked: 2 times | Joined on Dec 2009
#3
can anyone help???
 
Posts: 77 | Thanked: 51 times | Joined on Sep 2009 @ US
#4
Works for me. I just installed Solitaire on my N900.

Could you try downloading Solitaire as well (it is in the Games section, surprise, surprise :-)

Hartti
 
Posts: 92 | Thanked: 2 times | Joined on Dec 2009
#5
nothing at all works mate
 
Posts: 77 | Thanked: 51 times | Joined on Sep 2009 @ US
#6
adam123, could you provide a little more details on this. I'll then check with my colleagues, if they know any more details on this kind of issue.

Could you check your exact firmware version (Settings->About product), include all digits, please.
Are you browsing with cellular data connection or through WiFi?
Are you masking the User-Agent header of the browser (e.g. have you installed Hide User Agent application)?
Did you get that phone through some operator? If yes, which one?

Note, that I do not know if any of these tidbits help to solve the issue, I just want to get some facts and to find out what could be different between your and my device.

Hartti
 
Posts: 92 | Thanked: 2 times | Joined on Dec 2009
#7
was able to download apps fine until after latest firmware update
 
Posts: 992 | Thanked: 993 times | Joined on Dec 2009 @ California
#8
Originally Posted by adam123 View Post
was able to download apps fine until after latest firmware update
Look into thread - http://talk.maemo.org/showthread.php?t=41544&page=6

it may explain you something.
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 22:42.