Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 180 | Thanked: 78 times | Joined on Mar 2012
#1
I thought it would be a good idea to start a thread about the bugs we get on the N9 and have an easy to manage and view thread.

If you have any bugs that you wish to post then please do, I'll update the list every few days and also add solved bugs that I find around the forum.

Rules:
1. You must be able to replicate the bug you post(Unless its a bug that causes you to reflash your phone)
2. It can't be a bug in any third party software
3. Try and be as informative about your bug as possible

Other places to look for or post bugs are:
Dev Sub-Forum
Tracker



Bugs:
Can't install apps(installation interrupted)[Solved]
Facebook app fails to post comments and messages at times[Unsolved]
Drive app gets stuck on loading screen, must restart app[Unsolved] [Confirmed]
Loading for Swype keyboard is rather slow[Unsolved]
Can't type comma in DNS server settings.[Unsolved]
Cannot create a youtube account with google credentials.[Unsolved]
Unable to change username on pop3 emails in the account setup when the name is already set.[Unsolved]
Can't delete calendar events on the DAViCal server[Solved]
Cannot create a youtube account with google credentials.[Unsolved]


Vromoth

Last edited by Vromoth; 2012-07-21 at 09:36.
 
TMavica's Avatar
Posts: 1,982 | Thanked: 947 times | Joined on Apr 2010 @ Hong Kong
#2
cant install apps!? Are you kidding? Never happen..
__________________
The Glorious Lady T.Mavica
Twitter https://twitter.com/TMavica
 
aironeous's Avatar
Posts: 818 | Thanked: 805 times | Joined on Jun 2009 @ Oxnard, Ca.
#3
Often when I make a comment on a facebook article following an item from my feed the comment will not appear. Sometimes it only does not appear if I try to make a second comment.
In frustration trying to go back to feeds to click on the item again thinking that will refresh it, when refreshing after making the comment did not work, you cannot find that item any longer on your feeds and a lot of times all items from that source are now gone from your feeds.



ignore them^

Last edited by aironeous; 2012-07-17 at 00:41.
 
Posts: 13 | Thanked: 3 times | Joined on Jul 2012 @ italy
#4
Problem with opera the keyboard remain always i hirizontal position wiwith home setting set to auto rotate
 
Posts: 418 | Thanked: 431 times | Joined on May 2011
#5
Originally Posted by fpdesign View Post
Problem with opera the keyboard remain always i hirizontal position wiwith home setting set to auto rotate
But that's not a Bug of PR1.3, the keyboard problems with opera were always there.
 
Posts: 180 | Thanked: 78 times | Joined on Mar 2012
#6
Originally Posted by aironeous View Post
Often when I make a comment on a facebook article following an item from my feed the comment will not appear. Sometimes it only does not appear if I try to make a second comment.
If frustration trying to go back to feeds to click on the item again thinking that will refresh it when refreshing did not work you cannot find that item any longer on your feeds and a lot of times all items from that source are now gone from your feeds.



ignore them^
Facebook does tend to be buggy, I get that also. I'll add it to the list.
 
Posts: 260 | Thanked: 86 times | Joined on Jan 2012
#7
Originally Posted by Vromoth View Post

Bugs:
Can't install apps(installation interrupted)[Unsolved]


Vromoth
you must upgrade your system-ui

devel-su #enter pass
wget http://mohammadag.xceleo.org/public/...+0m8_armel.deb
export AEGIS_FIXED_ORIGIN=com.nokia.maemo
dpkg -i system-ui_1.3.2-1+0m8_armel.deb
__________________


need a Guest House for temporary stay at Malaysia?
PM me
 
Posts: 180 | Thanked: 78 times | Joined on Mar 2012
#8
Originally Posted by baem90 View Post
you must upgrade your system-ui

devel-su #enter pass
wget http://mohammadag.xceleo.org/public/...+0m8_armel.deb
export AEGIS_FIXED_ORIGIN=com.nokia.maemo
dpkg -i system-ui_1.3.2-1+0m8_armel.deb
I don't have system-ui installed. I did have it in pr1.2 but i then did a full reflash for pr1.3. Thanks anyway though.
 
trayhoper's Avatar
Posts: 149 | Thanked: 72 times | Joined on Mar 2012 @ Istanbul,Turkey
#9
Can't type comma in DNS server settings.
 
Posts: 123 | Thanked: 456 times | Joined on Feb 2012
#10
Originally Posted by Vromoth View Post
I don't have system-ui installed. I did have it in pr1.2 but i then did a full reflash for pr1.3.
system-ui is a stock Harmattan application. It's always installed. The comment above may be related to a "hacked version of system-ui" but

Originally Posted by baem90 View Post
you must upgrade your system-ui
definitely is not a generic solution to an application installation related problem. Using pkgmgr, apt-get or dpkg from the command line would probably reveal the actual reason for the problem. Installation of applications works just fine in PR1.3 if the dependencies of the applications are correct.
 

The Following User Says Thank You to Vesuri For This Useful Post:
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 14:52.