Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 110 | Thanked: 19 times | Joined on Feb 2010 @ Brighton
#21
firefox goes to mobile site too. I tried bookmarking as per some of the suggestions on here but doesnt work.
so annoying, fb display on n900 was one of my favourite things!
 
Posts: 115 | Thanked: 64 times | Joined on Dec 2009 @ Munich or Luxembourg
#22
I just wrote a propose to facebook to set back the full facebook site as the default site for the N900. Let's hope that they won't ignore it...
 

The Following 6 Users Say Thank You to Scharel For This Useful Post:
Posts: 144 | Thanked: 45 times | Joined on Oct 2007 @ Detroit
#23
changed my bookmark to http://www.facebook.com/home.php?m2w
__________________
~m~
Varghese
 
Posts: 115 | Thanked: 64 times | Joined on Dec 2009 @ Munich or Luxembourg
#24
Originally Posted by vabgeo View Post
changed my bookmark to http://www.facebook.com/home.php?m2w
that doesn't work on my N900
 
jabba_29's Avatar
Posts: 43 | Thanked: 8 times | Joined on May 2010 @ Finland
#25
Nothing that sends you to the full site though
You can get to that site from mobile -> touch -> full.

At is at the bottom of the page, below the settings link IIRC.

Absolute PITA. To add to the pain there is a link to download a bookmark for facebook for the N900. This takes you to getjar ->
sorry your phone is not support..


WTF!

Anyway, will change my bookmarks to see if this helps - brings up a little "bug" though - why can't we edit bookmarks??

Last edited by jabba_29; 2010-05-22 at 07:49.
 
Posts: 233 | Thanked: 170 times | Joined on Nov 2009 @ Finland
#26
Plus, if I go from mobile -> touch -> full and then click on a person's name to see their profile, it throws me back to the mobile site. I think fb is broken (again).
__________________
Read about my N900 experiences from my blog.
 

The Following User Says Thank You to jaysire For This Useful Post:
jabba_29's Avatar
Posts: 43 | Thanked: 8 times | Joined on May 2010 @ Finland
#27
Noticed that when I tried to select friends list too.
Sure they will fix it soon, but hopefully is happening to more than just N900 users so we are not left out!
 
Posts: 1,425 | Thanked: 982 times | Joined on May 2010 @ Hong Kong
#28
Change the URL might not fix the problem, as facebook can still track you down by user agent, and even the http://www.facebook.com/home.php will recognize you eventually.

The solution to the problem(once and for all) is to change the user agent of your MicroB.

Procedure to change user agent:
1) In the address bar of MicroB, type about:config
2) you'll be prompted a warning of warrant void something, do not proceed if you're afraid
3) in the filter, type user
4) you can find "general.useragent.vendor" at the bottom, select it and press enter
5) change the user agent in the dialog box to something else like "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US)" (without quotes)

Now browse ANY site without having to worry about switching to mobile page.

Hope this help.

Last edited by 9000; 2010-05-22 at 09:59.
 

The Following 4 Users Say Thank You to 9000 For This Useful Post:
Posts: 115 | Thanked: 64 times | Joined on Dec 2009 @ Munich or Luxembourg
#29
Originally Posted by jabba_29 View Post
Anyway, will change my bookmarks to see if this helps - brings up a little "bug" though - why can't we edit bookmarks??
You can edit them by pushing and holding, then a menu appears.
 

The Following User Says Thank You to Scharel For This Useful Post:
Posts: 738 | Thanked: 179 times | Joined on Mar 2010 @ Gold Coast, Australia
#30
just remove the .m and reload fixed.
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:43.