Notices


Reply
Thread Tools
ammyt's Avatar
Posts: 1,918 | Thanked: 3,117 times | Joined on Oct 2010 @ My pants
#1
HALTED UNTIL I FINISH MY SCHOOL EXAMS!

Since the last thread was flooded with - crap - I requested the mods to delete it. A fresh start is always good!

Bringing you CPUTweak in a new suit - now written in Python-GTK, zenity, and bash.
This is an official app now, it is heading to the repos soon!

Screenshots:










Features:
*Using these prebuilt profiles and/or setting them as default
*Building your own profile, and having the ability to modify most KP parameters (freqs, avoid freqs, SR, Sampling rate, Up threshold...)
*And of course, using all of these with the classical Dynamic CPU Scaling patch and effective battery saving patches!

To understand more:
The patch Dynamic CPU Scaling requires a profile to load when the device is active, so you can use either one of the prebuilt profiles, your profiles, or build a new one at the spot.
Preloaded profiles are saved in /usr/share/kernel-power-settings/reg
Build my own profiles are in /usr/share/kernel-power-settings/userbuilt

Note: Once you select on of the preloaded profiles, reg will be created in /usr/share/kernel-power-settings/ which stands for that profile.

Additional help is included in the application.

The package requires:
Code:
#Installing these
apt-get install dbus-scripts zenity python python-osso python-gtk2
#Removing these if you've got them
apt-get remove cputweak-dcs
apt-get remove batterypatch
Feedback is welcomed!

Version 0.2-2
Changelog:
*Allows you to quickly load your userbuilt profile from the profiles option - if it found one,
*Allows you to load a profile when idle, and another one when active if you activate the DCS patch (or the express),
*Adds support for POWERSAVE_BIAS
*Adds support for IGNORE_NICE_LOAD
*Fixed the 125MHz bug reported

Version 0.2
Changelog:
*Added info about prebuilt profiles in "Help"
*Fixed a directory misspelling bug
Attached Files
File Type: deb CPUTweak.deb (29.6 KB, 8065 views)

Last edited by ammyt; 2011-12-28 at 18:29.
 

The Following 36 Users Say Thank You to ammyt For This Useful Post:
ammyt's Avatar
Posts: 1,918 | Thanked: 3,117 times | Joined on Oct 2010 @ My pants
#2
Uploaded version 0.2!
Changelog:
*Added info about prebuilt profiles in "Help"
*Fixed a directory misspelling bug

Feature requests are also welcomed!
 

The Following 4 Users Say Thank You to ammyt For This Useful Post:
Posts: 43 | Thanked: 12 times | Joined on Apr 2011 @ Qatar
#3
This application make any conflict with Karam's battery patch ?
 
Posts: 470 | Thanked: 399 times | Joined on Jul 2011 @ Croatia
#4
i think it does, you will have to probably remove batterypatch first
something to do with d-bus
 

The Following 2 Users Say Thank You to GrimyHR For This Useful Post:
ammyt's Avatar
Posts: 1,918 | Thanked: 3,117 times | Joined on Oct 2010 @ My pants
#5
Originally Posted by GrimyHR View Post
i think it does, you will have to probably remove batterypatch first
something to do with d-bus
...hence my first post
Don't worry, karam's batterypatch is my patch so you can safely remove it.
 

The Following User Says Thank You to ammyt For This Useful Post:
ammyt's Avatar
Posts: 1,918 | Thanked: 3,117 times | Joined on Oct 2010 @ My pants
#6
la la de la li da di do da da feedback de lali da di do dooda
 

The Following User Says Thank You to ammyt For This Useful Post:
Posts: 470 | Thanked: 399 times | Joined on Jul 2011 @ Croatia
#7
Originally Posted by ammyt View Post
la la de la li da di do da da feedback de lali da di do dooda
hahahahaha
works perfectly for me, i prefer to change profile the old fashion way, but this is perfect for those that like to do things through GUI
 

The Following User Says Thank You to GrimyHR For This Useful Post:
Posts: 20 | Thanked: 4 times | Joined on Jun 2011
#8
just a question, what do i need to select when i choose "configure patches"? i get confuse in this part, seems like i have to download other archieves :S
 
Posts: 56 | Thanked: 4 times | Joined on Jun 2010
#9
I don't know anythng about programming and your apps seems so great I want to use it. Do I type in exactly the scripts you provide above through the xterminal before or after I install the apps? Besides, do I need to go to rootsh? Pls. help as I mentioned before I don't know anything about scripts. Also I have installed swappolude, will there be any conflict? Thx in advance.
 
arora.rohan's Avatar
Posts: 353 | Thanked: 166 times | Joined on Jun 2010 @ India
#10
Great work ammyt !
__________________
http://i.imgur.com/UczgY.png Epic Troll engine comment is Epic.
 

The Following User Says Thank You to arora.rohan For This Useful Post:
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:16.