Reply
Thread Tools
Posts: 32 | Thanked: 1 time | Joined on Jun 2012
#1
I have autralian Vodafone Nokia N9


unfortuantaly there are not still PR 1.3 update


so sad
 
Posts: 1,539 | Thanked: 1,597 times | Joined on Oct 2011 @ With my N9
#2
Originally Posted by sajith930 View Post
I have autralian Vodafone Nokia N9


unfortuantaly there are not still PR 1.3 update


so sad
Update to PR1.3 pr001 to unlock your phone and remove all carrier branding....
__________________
Arie|www.everythingn9.com|Nokia N9 64GB x2|Nokia N950

@everythingn9

Temporary Inception Fix


Times Banned from TMO: 4
 
DJJonosound's Avatar
Posts: 408 | Thanked: 295 times | Joined on May 2012 @ Australia
#3
Originally Posted by Arie View Post
Update to PR1.3 pr001 to unlock your phone and remove all carrier branding....
I read on the reflash page not to reflash if it is locked to a carrier network or branded... that might of changed.. but still..
 
Moderator | Posts: 6,161 | Thanked: 6,078 times | Joined on Nov 2011
#4
Originally Posted by DJJonosound View Post
I read on the reflash page not to reflash if it is locked to a carrier network or branded... that might of changed.. but still..
You must have read it incorrectly...if you are on pr1.2 xyz carrier you can flash to global 001 pr legacy pr1.3 to get rid of all the branding...

What the guide must be referring to is those devices that are locked to a network not carrier branded per se...I don't know which country you are from but there are some carriers that lock the phone to their own network so you can't use any other carrier's sim card in your phone...

if that is not the case for you, just do a relfash...it its the case you can ask your carrier for an unlock code at a nominal fee and once unlocked you can flash to whatever you want...
 
Posts: 118 | Thanked: 80 times | Joined on Jan 2010
#5
I am not sure that the phone being locked has anything to do with firmware - at least for Symbian, if you had a operator branded AND locked device, you could flash a generic firmware with no problems although the lock would still remain active.

I assume that if you have a operator locked device you can still flash the generic firmware without problems. Only thing is that the SIM lock will remain as is, but you don't lose nothing by doing it. Just don't try to downgrade the device after!
 
Posts: 32 | Thanked: 1 time | Joined on Jun 2012
#6
@ arie
I think my 4n is not locked coz i use another operator not vodafone..i said vodafone coz vodafone icon shows in my menu and i bought from australia..so what i have to do?

Do i flash my 4n to get pr 1.3

or
any otherway to get 1.3 update over the air?

coz fliashing is very risk task
 
Moderator | Posts: 6,161 | Thanked: 6,078 times | Joined on Nov 2011
#7
if you feel "flashing is a very risk task" then why are you asking whether to flash 4n to get pr1.3???

Just do a regular pr1.3 global fw flash and enjoy...The Comprehensive Flashing Guide makes it damn simple so go for it...
 

The Following 2 Users Say Thank You to thedead1440 For This Useful Post:
Posts: 32 | Thanked: 1 time | Joined on Jun 2012
#8
@ thedead1440

is it ok to if i flash n9 with another varient?

should i use same product code that printed on sim tray?

thanks
 
Posts: 1,539 | Thanked: 1,597 times | Joined on Oct 2011 @ With my N9
#9
Originally Posted by sajith930 View Post
@ thedead1440

is it ok to if i flash n9 with another varient?

should i use same product code that printed on sim tray?

thanks
It's safe to flash with another variant, what color is your N9 and what size?
__________________
Arie|www.everythingn9.com|Nokia N9 64GB x2|Nokia N950

@everythingn9

Temporary Inception Fix


Times Banned from TMO: 4
 
Posts: 32 | Thanked: 1 time | Joined on Jun 2012
#10
Originally Posted by Arie View Post
It's safe to flash with another variant, what color is your N9 and what size?


my one is Black 16gb version

when i use navifirm to download firmware it shows lot of variants.which one i should choose to download?

it shows also Australian vodafone varient ..should i download it ?

(I bought my n9 from australia but now i live in sri lanka and Navifirm shows sri lanka varient also)

what should i do?

thanks for ur advices......
 
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:28.