Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 168 | Thanked: 190 times | Joined on Mar 2013
#1
Hello,

As stated in the title I can't browse https://community.letsencrypt.org/ on my N900 because I get a message saying "Unfortunately, your browser is too old to work on this site. Please upgrade your browser."

I installed HideUserAgent to try and change the useragent but it still doesn't work (I get the same message) which makes me think that they don't use the useragent to detect the device.

Also on some sites (like http://www.commitstrip.com/) I get a white page without the content (tried with and without HideUserAgent).

Is there a fix to this?
 

The Following User Says Thank You to Malakai For This Useful Post:
Community Council | Posts: 548 | Thanked: 816 times | Joined on Sep 2010 @ Mbabane
#2
iPhone 7 possibly
 

The Following 2 Users Say Thank You to sicelo For This Useful Post:
Posts: 168 | Thanked: 190 times | Joined on Mar 2013
#3
No thanks... I still love my N900.

It's a software issue, I don't think it has something to do with hardware (?!?)
 

The Following 2 Users Say Thank You to Malakai For This Useful Post:
Posts: 313 | Thanked: 815 times | Joined on Aug 2013
#4
Just checked with eww in emacs and works.
You can also try Easy Debian and use pre-installed Iceweasel. I currently recommend using surf for browsing with Easy Debian though. It works pretty well and is a lot faster than Iceweasel.
 

The Following 2 Users Say Thank You to t-b For This Useful Post:
Posts: 67 | Thanked: 214 times | Joined on Mar 2013 @ Finland
#5
Originally Posted by Malakai View Post
No thanks... I still love my N900.

It's a software issue, I don't think it has something to do with hardware (?!?)
For as bleak as it sounds, the reality is that our beloved devices are aging, and this kind of situations will become more and more frequently.
 

The Following User Says Thank You to paolo_3_1415926 For This Useful Post:
pichlo's Avatar
Posts: 5,044 | Thanked: 15,226 times | Joined on Sep 2012 @ UK
#6
Aging device can affect how fast the page will load. There is nothing we can do about that.
Malakai's problem is definitely software related. That is, at least in theory, fixable.
__________________
In particle accelerators atoms are indeed not only touching each others. But banging together in a massive explosive orgasm.
-- nieldk in a TMO post
 

The Following 5 Users Say Thank You to pichlo For This Useful Post:
Posts: 313 | Thanked: 815 times | Joined on Aug 2013
#7
I agree and disagree
There is currently no up-to-date browser for Fremantle, and there is a fair chance that will never happen.

Still enough alternatives though if you are willing to spend some time investigating how they work and accept the absolute lack of user/noob-friendliness. Luckily that is compensated by this friendly community

As already mentioned Surf with Easy Debian is working very nicely.
 

The Following 3 Users Say Thank You to t-b For This Useful Post:
pichlo's Avatar
Posts: 5,044 | Thanked: 15,226 times | Joined on Sep 2012 @ UK
#8
That's why I said "in theory". I have no illusions about reality.
__________________
In particle accelerators atoms are indeed not only touching each others. But banging together in a massive explosive orgasm.
-- nieldk in a TMO post
 

The Following User Says Thank You to pichlo For This Useful Post:
Posts: 168 | Thanked: 190 times | Joined on Mar 2013
#9
I had Easy Debian installed on my previous N900, I iked it very much and played with it, but it is kind of an overkill to start a chroot just to visit a web page.
I will surely install it on my current N900 too when I will have the time for it, but I don't think it's a reasonable solution to the problem.
 

The Following User Says Thank You to Malakai For This Useful Post:
Posts: 570 | Thanked: 976 times | Joined on Dec 2012
#10
Just try different browser (usable browser not giant iceweasel): opera mobile, opera mini 8, qml webkit browsers.
__________________
My Thumb repo
 

The Following User Says Thank You to elros34 For This Useful Post:
Reply

Tags
hideuseragent, old browser

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:36.